Friday, September 24, 2010

Makan-makan jamuan raya

Acara makan-makan ni simple je sebelum acara jamuan bebetul peringat HQ nanti.. masing2 bawa makanan masing-masing. ada yg bawa satay, lontong, nasi impit, lemang, kuih raya... just nak makan kawan2 di lorong bilik opis ni je...

Aku bawa buah duku, kuih raya n puding cocktail.. puding aku kejap je dah lansai abis.. makan sejuk2 kan sedap.. nak buat lebih malam td tepung custard lak dah abis.. hmm buat mana yg ada je la...


Ni la lorong akademik.. yang mana salah satunya ada bilik aku.. dan makanan ni pun terhidang depan bilik aku.. jd senang aku kuar masuk.. ehheheh


dgn opismate aku.. aku yg warna oren tu lerrr... pic depan bilik opis aku.. tak penah aku bergambo kat sini... pertama kali ... malu la nak posing tak pasal2 kan.. student tgk jatuh reputasi.. hahah.. ni ada sebab takpe.. tu pun malu-malu meowwwwww...

Ramai jamuan start kul 10.30 dan sampai waktu lunch.. waktu lunch aku dah merayap kuar pi jalan2 cuci mata.. terbeli lak bunga hiasan... ehhehe. TERRRRR tu... hahahhaha.. fompuannnnn



2 bebelan kawanku:

eT said...

wahh...bestnyer mkn free...sonok kalo camni selalu kn...ahaks...

yatie chomeyl said...

ye ke terrrr tu ida? ekekeke

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah