Monday, September 6, 2010

cucuk umur setahun




Hari sabtu g Pusrawi.. bawa mika untuk cucuk setahun.. actually dah lewat.. besday dia kan 7 ogos.. lewat sebulan dah.. aritu dah bawa pegi tp dia demam doc tak boleh cucuk.. bila bulan puasa sibuk sikit tu yg terlupa..

Orang kata cucuk setahun ni kat lengan .. tp aku pelik doc tu cucuk mika kat punggung.. tp sib baik doc tu pandai, mika tak nangis pun baru nak bunyi tp tak jadi nangis.... lega..

Saya dah setahun sebulan tp puting saye tetap lekat.. kdg2 sy isap jari.. tp late ly ni dah kurang dia isap puting aku saje sembunyikan dr pandangan dia.. ok pulak.. cuma kalau nak tido kena ada la puting tu.. kalau tak takleh nak lelap...

Dalam care4 sebelum nak berbuka papa bawa dia main kat sini...

Dia suka.. tp bawa kat tempat khemah besar tu dia takut sebab budak2 besar tu lompat2.. dia nangis taknak duk situ.. bebudak beso main kan ganas

Apala papa ni bg mika kuda pink lak.. yerla kuda lain semua ada org.. yg tu je ada.. belasah je la mika.. tp dia mcm pelik.. heheh


4 bebelan kawanku:

::Mamalyna:: said...

cian mika, takpelah mika, kuda pink pun boleh tunggang jugak kan..heheh

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami sekeluarga. Maaf Zahir Batin

Ogy said...

salam ziarah..

Dtg sini, baca entry...:)
alahaiii tak tertutup muka chomel dia dgn puting tu...hik3

puterikurekure said...

hehe. comel je mika ngan kuda pink tu.

Diamilikku said...

aisy pun kena cucuk minggu depan..heheheh...tak taulah camner budak tecit tu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah