Tuesday, September 28, 2010

jiwa kacau

nak tulis n3 tp hilang arah..

jiwa kacau .. hati bergelora...

terbuku di dada...

susah nak cerita...

tunggula bila dah reda



geram kat seseorang yg tak paham bahasa... aku tak ganggu hidup dia kenapa dia suka ria ganggu hidup aku... ko tunggu la masa kalau aku dah tak tahan...

rasanya kena buat ntry private kan..

5 bebelan kawanku:

cik puan akish said...

nape eda????persetankan mereka itu!!

puterikurekure said...

kalau wat private entri, email kat kita p/w eh.
puterikurekure@gmail.com

Murni said...

ala nnti udah x blh tgk mika..
klu nk buat n3 pasai dia buat ja..biar dia baca.
Baru dia sedaq sikit..tpi klu jenis yg hati kering nih susah la..

yatie chomeyl said...

nape ni ida? sape wat ida marah ni>

zimironamia said...

bg jer sedebik huhuhuhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah