Thursday, October 21, 2010

Alesya @ Icha D debab




Ni la anak buah merangkap anak dara aku jugak... Icha the debob... makin cerdik.. geram tul... kuat semangat icha tuk survive hingga besar...




Dah pandai senyum sengih-sengih.... manja sgt ngan atokabah dia... kalau mika lak manja ngan maktok.. elok sangat la tu...

Icha dah nak masuk 5 bulan... tp dia ni sensistif sket.. sebab dia tido buaian jadinya mak dia susah nak bawa dia berjalan.. selalunya kalau mak bapak dia kuar dia kena tinggal ngan maktok... rasanya beberapa kali je dia kuar g jalan.. meraung boleh tahan.. suara leh masuk AF....


Masa ni baru baik demam muka dah tak berapa debab...kalau tak pipi tu melayut macam sin chan... aku bagi gelaran kat dia icha dsinchi...


perkembangan latest dah mula pandai meniarap.. see budak pompuan mmg cepat kan....



Comellllll...pakai skirt n sepit rambut... aku kalau shopping baju mika skrang ni, aku tengok2 gak baju dak pompuan.. kalau ada berkenan aku beli sekali tuk icha.. aku rajin gak belikan dia aksesori sepit rambut, cekak n mcm2 lagila.. sebab aku geram brg budak pompuan cantek-cantek...... takde lg anak pompuan anak buah pun jadila... anak aku jugakkk tu... maklong rindu icha... last jumpa pun raya haritu...


7 bebelan kawanku:

Fieza79 said...

menumpang kaseh anak dara sedara sniri pon jadi la kan..

Diamilikku said...

icha baby lagi dah ada gelang emas...kakak alesha nih pun takde seurat pun lagi barang2 kemas...hehehehheh

aYu said...

cute~
mika ada kawan la ek..

@e_da said...

@Fieza79

betul tu fieza.. anak buah pun mcm anak kita gak...

@e_da said...

@Diamilikku

mak bapak dia yg belikan tu.. mak dia teringin tgk anak dia cantek2..

@e_da said...

@aYu

tapi mika tak berapa kawan sgt la ayu.. dia cemburu bila atok dia pegang icha

zimironamia said...

mak aiii icha debab btl pipi dia...geget sdp tuh hihihi..debab2 pun still cute gitu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah