Thursday, October 21, 2010

Contest suka-suka... Yang MANA SAYA???






Pagi tadi ada assembly ofis... dan majlis aAnugerah 25 tahun perkhidmatan Cemerlang...


dan kepada rakan bloggersku...


cuba teka yang mana 1 aku?????


pada kenalan rapat takyah teka tau tak aci.... heheheheh


sila bgtau jawapan contohnya yg pakai tudung apa.. duduk di sebelah yg mana....???


nanti aku fikir-fikirkan kalau ada hadiah yg boleh di beri pada 1 pemenang sahaja.. ehheheheh


bersemangat mereka menanyi 3 lagu kan.... all the batik...


majlis sambut hari lahir kepada staff yg lahir bukan september dan oktober kot... ada beberapa bulan sekali rangkum.... aku nyer besday bulan 4.. tp tak naik kot pentas tu.. ai pemalu.. hahahahhahah

ok korang sila teka ... opssss peneka mesti la dikalangan follower ye... kalau tak follow sila follow.... senang je.. aku mencari sorang pemenang yang tepat dan tercepat... kalau dah ada pemenang terus contest suka-suka ni outomatik tertutup...


cepat-cepat.. senang jek ni....


8 bebelan kawanku:

fuadnis said...

kalau gambar yg 1st tu..kak eida pakai baju dan tudung pink..barisan yg kelima dari depan..no3 dari kiri yg dok sebelah baju biru..mata akak ala2 tengah tutup gitu..hehe....

yatie chomeyl said...

u pakai tudung pink, di apit oleh akak yg pakai tudung biru dan tudung kuning.

cik3zza said...

dh lme pun jd follower..meh nk teka..mesti yg pakai bju pink mata terpejam tu..mengantuk ehhh kak.. heheeee..

baris 5 dr depan..no 3 dr kiri..kan???diapit dgn awek tudung kuning dgn biru..btl x??

eima said...

bg 2 jawapan bleh ke ??

belakang org tudung merah ....
tudung awak warna pink ...

hopefull betui la ....

Diamilikku said...

dah ada yang meneka malas ahhh akak..sebab rasanya jawapan dari komen pertama lagi dah betul dah...hehehehheheheheh

"myheart"-abieyazaly- said...

ala dah terlambat pon...

khusyuk dengar/ khusyuk tido ni...

zaikulim said...

Diapit org tudung biru dan oren muda..awak bertudung pink dan berbaju pink..

tgh buat per tu lena erk??he..he..he

cha said...

owh... ni ke soklannya... haha.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah