Wednesday, October 13, 2010

Hai senangya dalam hati!!!

Sape yang senang hati tu?????




tengok la lagak anak bujang ku tengok tv... aku perati gaya dia ni eksyen betul, mcm org beso jek... cepat2 amik camera n snap....




Anak bertuah sungguh... tengok kartun gaya kaki tak boleh blah....

Aku tak tau la dari mana dia belajo.. perangai sape dia ikut... hahahhaaaaa


ni tabiat dia tengok tv.. mesti kalau aku baring nak duk menempek dekat2... tangan mesti nak charge kat mama... mcm ada magnet.. kalau aku bergerak bangun mula la melalak... anak manja...


7 bebelan kawanku:

yatie chomeyl said...

gaya mmg 10 markah mika hehe

[-suziey-] said...

hiks..sama mcm pangai aQeel..ekekek:D tp comel la dorang dok camtu..mcm org beso jek:p

puterikurekure said...

memang macam org besau ok! kaki tu amboiiii....hehe.

Nad @ MamaZakwan said...

zakwan pun sama..lagi la kalu tgk citer kegemaran cam upin ipin ke, mickey mouse ke..kaki tu bersilang kemain ;)

Fieza79 said...

alahai sweet nya kaki dia wt gitu...bijak ahh...

cha said...

mika dah besar la mama. haha, kalau oni dia tak bergerak seinci pun bila tgk tv. orang peluk cium dia buat derk aje.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

perghhhh.. stylola mika tgk tv..
hihihihihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah