Friday, November 26, 2010

Aisyah Ibu kembar 3 meninggal dunia.. alfatihah

2-3 hari tak berapa sempat nak jenguk blog kekawan sebab bz sesangat.. mlm td ada masa terluang sket.. terjaga kul 3 pagi bangun makan ubat... mata takleh pejam balik buka blog jap.. jumpa entryu kawan menyatakan Aisyah ibu kembar 3 meninggal dunia.....


Me sangat-sangat terkejut... tak dapat bayangkan anak-anak kembar yang ditinggalkan... anak-anak yang sangat comel.. tak semena-mena air mata mengalir.... beliau bukan sahaja meninggalkan 3 nak kembar tetapi juga 3 org lg.. anak beliau 6 orang semuanya.

lihat la wajah anak-anak arwah yang kehilangan ibunya...


pic kredit to blog arwah : yg tepi kiri ni...Nur Afrina, tgh..Nur Ariana dn kanan tu Nur Adriana

aku ada terbaca 1 blog anak-anak arwah menangis seperti mencari-cari ibunya... adoi bertambah sedih aku rasa.. sebab aku tau mika kalau jauh dari aku mesti mencari dan nagis.. ni apatah lg anak kembar 3 ni... takut-takut diorang rindu kat arwah demam pulak.. adoii kesian sungguh la....

yang aku tau arwah meninggal sebab terjatuh di bilik air.. peringatan untuk kita semua kematian tak mengenal usia... sentiasa bersiap sedia menemui Pencipta kita....


alfatihah buat arwah aisyah....


15 bebelan kawanku:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Alfatihah..
semoga arwah ditempatkan dikalangan mereka yg beriman, amin!!!

aYu said...

first time baca sedih kak.
sebab kesian triple baby tu..

tapi Allah lebih sayangkan kak aishah..

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
New Entry : Buku Sebagai Hadiah

noor said...

Al-fatihah..sedihnyer..anak2 masih kecil mencari2 ibu membuatkan aku terlalu sayu
semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg soleh...AMIN

[-suziey-] said...

huhu kesian kan...dh la ank kecik2 lagi..

erienz said...

al- fatiha..
siannye...comei lak tu....x dapat bayangkan, masih bby...

shi3la said...

Ya Allah sedih tengok bb tue..

Al Fatihah.moga Arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang solehah...Amin

MrS. F!zA said...

sedihnya..siannya...haishh

EiJa ZaQuaN said...

al fatihah..

kesiannye anak2 dia especially kembar 3 yg masih kecil.

Zura said...

al fatihah..
siannye tgk..

cikgu ainura said...

kesiannye... semoga rohnya dicucuri rahmat.. amin...

Asma Haha said...

Al-Fatihah..takziah kepada seluruh ahli keluarga arwah..

AyuArjuna BiGoshh said...

salam...


al-fatihah sedeynya...terasa sangat kehilangannya bila melihat ank2 yg masih kecil...moga arwah ditempat di kalangan org yang soleh

aMiYs said...

al fatihah untuk arwah... semoga roh arwah tenang dan dicucuri rahmat...

eima said...

sedihnya...aku br terbaca wlupun ini cerita 2 tahun lepas....sedih sgt

eima said...

5 hari selepas her last updated ....die tiada ... sgt sedih bila baca entry2 die .... even aku tak kenal die tp aku sgt sedih..bila mengenang anak2 die...ape yg terjadi kat diorg ye

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah