Sunday, November 28, 2010

Atok kembali ke rahmatullah..alfatihah




Salam... Pagi ni dikejutkan berita sedih... jam 8.50 mak call..tp akutak dengar sebab kat bilik air mandikan mika....


then kul 9.15 call mak balik... mak kata atok dah takde... diorang ingatkan atok tido tak bangun-bangun rupanya atok dah takde.... aku masih lg terkejut..


call cousin2 ada yg tak tau lg... masing-masing mcm tak percaya... kami semua masih terkejut..

now bersiap-siap nak balik kg... alfatihah buat atok ABD KADIR B. ABD MANAF...


9 bebelan kawanku:

fuadnis said...

takziah utk kak eida sekeluarga yee..:-(

Ya ALya said...

Al-fathihah....

ch@ said...

TAKZiAH buat akak sekeluarga ya.
selamat perjalanan pergi dan balik.
-al-Fatihah.

Elly & Emmy said...

takziah..
al fatihah utk arwah..

Na_i[K]siNaZ said...

takziah~

AyuArjuna BiGoshh said...

al-fatihah...moga rohnya ditempatkan di kalangan org2 yang beriman

noor said...

Al-fatihah..moga rohnya ditempatkn di kalangan org2 yg soleh..AMIN

cik puan akish said...

takziah utk family awk....

alfatihah utk arwah..

@e_da said...

terima kasih semua...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah