Monday, November 29, 2010

letih

minggu yang penat dengan majlis konvo.. weekend lak baru plan nak mengemas umah..dah dikejutkan dengan berita kematian atok.. semua family masih terkejut.. sebab menurutmak long... atok maybe meninggal dalam tido...

diorang kejutkan atok..tp atok tak bangun-bangun...rupanya dah takde... maklong cakap dah 2-3 hari atok suh teman dia... tak bagi mak long tido.. maybe dia dah rasa nak pegi...

aku pulak patutla dalam seminggu ni rasa tak sedap hati... rasa serba tak kena... mak pun perasan.. mak kata call aku, aku tak mcm selalu..aku banyak senyap... serius mmmg aku mcm dpt rasa...

Arwah pun dah selamat dikebumikan tengahari semalam.. malangnya aku tak sempat sampai kg..ingatkan kebumi lepas zohor..tapi orang kampung awalkan sebab risau hari nak hujan dan makin tertangguh2 plak nak kebumi nanti..takpe la sbg cucu aku akan tetap mendoakan buat atok....

arini aku E L..tapi pepagi dah balik KL semula sebab hubby ada keje.. hmmm takpela sampai umah awal leh rest n kemas umah..esok nak keje plak....huhuhu





6 bebelan kawanku:

PuteriKureKure said...

al-fatihah.

mamalieyna said...

Al fatihah buat arwah!

noor said...

alhamdulillah semua dh selesaikan ida..slmt kbali bekeje

Aleeya said...

takziah..sampai masa giliran kita pula dijemputNya..alfatihah utk arwah atok kesygan ida...

@e_da said...

terima kasih semua

Mohammednajib said...

takziah saudari.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah