Tuesday, November 9, 2010

Dah ada perangai Merajuk

Aku memang perasan... sejak lepas baik demam tempohari...

perangainya ada lain sikit...

1. sangattttttttttttttttttttttttttt MANJA.. suka menepek kat mama atau papa... suka main2 korek2 hidung mama, tarik rambut.. cucuk mata.. janji nak di layan....

2. MERAJUK.......................... kalau dia nak brg kita lak tak bagi sebab bahaya.. dia akan protes.. buang barang2 yg ada sekeliling dia.... dan akan lari pegi kat kusyen.. sambil meniarap.....




NI rupa orang merajuk yg ada gaya.. apa taknya.. pandai lak cari kusyen pastu leh lak landing meniarap.... ha tu merajuk arr tu.. pastu senyap jekkkkkkk.. pandang muka kita...


Bagi susu minum pulak.. tp panggil2 nama dia buat tak layan...


free style minum susu.. all hijau sekali ngan botol susu..

sampai habis minum dengan gaya mcm tu.. mika.. mika.. manja sgt lum boleh ada adik kata papa.. hahahahaaaaaaaaaaaaa



15 bebelan kawanku:

ciK mOt (",) said...

hehehe...kalu irfan saya merajuk lagi dahsyat...guling sana sini...sabar jelah...

naper mika merajuk sayang...meh kat makcik meh...

aYu said...

hihi..
manjaaa

Diamilikku said...

kalau kasi adik dia dah tak manja aaahh eida..cuba tgk..hehehehehhehe...okay dah nih...nanti by the time lahir mika dah dua tahun lebih..sedang elok ahhh...:p

puterikurekure said...

aloh2...pandai merajuk eh. khalish jenis outspoken. jenis jerit2 je kalau dia tak puas hati.

auntie lagi suka kalau dia pandai merajuk diam2 macam mika. tenang hati auntie. hehe.

cik puan akish said...

ahahahah....bole aje kannn mika...nnti mika ade kawan nak men2...:)

Mama Hanim said...

hehe..suka tgk telatah anak kan..

eima said...

hahah lawak la irfan k.izan ...hahah

fahim klu merajuk kena marah die diam sambil wat muka berkerut²...mulut sebek muncung pandang muka kite cam org tak puas hati ....hahaha

makin byk yg mika leh buat ek skrg jap je dah besar ...

Zaidah said...

alalalalahhh.....pandainyer...nak majuk2....

Lizzie Yasmin said...

Dah pandai cari port empuk tue....landing baik punya...hahaha.. comel lar..

cha said...

hijaucantik ;) miahaha...

bagus, perkembangan yg baik. merajuk itu free, kan mika? mmuah!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ala2 cutenya muka bidak majuk...biasa budak2 majuk nak bermaja la tu

Fieza79 said...

hehe biasa la tu bdk tgh membesar maka makin bijak kan...itu expresi dia terhadap hal sekeliling...

dl Irfan kita kalu majuk men campak2 baju yg belum lipat dlm bilik air...hehe

yatie chomeyl said...

sama macam nazhan la, ipun bebel pasal hal ni kat blog entry hari ni hehehe what a coincidence

fAr'z hAdi said...

alololo...comeynye muka mika mrjuk..sweetnye...
rndu la plak kt adk bgsu time dia kcik2 dlu...skrg ni dh drjah 1..huhuhu

noor said...

mika cam best jer landing ats itu kusyen...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah