Sunday, November 14, 2010

Huhuuuuu aku la JUARA!!!!

Aku Juara malam ni.. huhuuuu sakit tekak aku main benda alah ni...

SAIDINA... my feberet masa kat sekolah dulu..


Actually my cousin dtg umah ngan mak ngah n mak aku... budak2 ni bawa pulak saidina ni.. fiza dan hajar... benda ni takleh main 2 org je tak seronok kan...

so me n my hubby join sekali.. jadilah 4 orang kita oratie la tu kan....


kami start 9mlm.... hampir sejam si hajar sah surrender dah muflis.... masuk jam ke dua Fiza lak MUFLIS.. so tinggal la aku n hubby....

persaingan sgt sengit.. plak2 bila kena bayar kat hubby tapak hotel dia... tp start aku main nasib aku selalu baik ... asik dapat duit je dan jarang2 nak kena yg teruk2 mcm kena penjara ke.. kena bayar tapak diorang ke.. my hubby la awal2 permainan asik takde luck.. asik2 kena tapak fate atau change... hahahha


sudahnya bila dah 2 orang je main hubby asik kena bayar tapak hotel aku... hahah abis duit2 dan harta dia kena gadai...

so akula JUARA SAidina malam ni.. diorang kena belanja aku esok.. ntah2 apa2 budak2 ni....

yang syoknya si hajar sampai merajuk2 sebab kalah... fiza lak main mengelat... abis suara kitorang jerit pekik...

kul 12.30 hubby surrender kalah... sebab dia dah give up.. hahaha mika lak kitorang umpan tengok handy many... heheh .. dia memerut siap kena take 5...


syok giler la dah lama tak layan SAIDINA ni.. aku nak beli la sendiri.. nanati kalau sedara mara dtg leh layan lagi main game ni.. hahah dah ketagih nak main sadina plak ni...


syok mak ada kat umah.. tp esok diorang nak balik dah.. huhu tak bestnya




8 bebelan kawanku:

cha said...

nnt kita dtg rmh akak eh, main saidina. kita suka main ni, tapiii mrABi tak sukala.

Mrs.Ira said...

Wah i pun suka tau main saidina..yg kelakar tuh tym sakit2 nak beranak pun msh gak main saidina ngan adik bradik.wahaha..

cha said...

salam kakE_da, ada blog contestkan? suka joint contest simple kan?

http://orencantik.blogspot.com/2010/11/whitey-mommy-third-contest.html

kita tag, boleh berkenalan dgn orang yg buat template hijaucantik ;)

So Shy Lady said...

heheh sronoknye dia main ngan hubby..

Gieyana said...

x penah try lg main benda nie..mybe one day leh p beli n main..:D

Aleeya said...

huhuuu men dam ulor jom...lama tak men dam ulor hehehe

@e_da said...

cha.. best kan game ni.. syok arr kita suka.. nti dtg umah akak.. biar mr abi layan oni mandi kat pool.. heheh


ira.. mmg syok kan.. berangan ada umah n hotel banyak2....


cha.. tq nanti akak tengok..

so shy lady... mmg tak sangka hubby pun layan game ni


gieyana.. try la mmg best .. mesti ketagih plak lepas tu...


leya.... heheh dam ular main masa sekolah rendah je

noor said...

yuhuuuu menang2!!! pinjam satu biji hotel hihihi..dh lama sgt xmain silap2 dah lupa

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah