Monday, November 29, 2010

SURAT CINTAKU KEPADA EN.NUFFNANG


Dear MR. Nuffnang.....

Tak kesiankah dikau...melihat akaun ku ada satu je BE yang masih tinggal...

Yang lainnya dah bertukar menjadi ME....


Apala salahnya jikalau MR. NUFFNANG menyumbangkan beberapa lg ihsan iklan ke blogku ini...



Lihatla... BE prudential je yang masih tinggal... harap-harapla sangat MR. Nuffnang yang baik hati sudi apala kiranya meninggalkan lg jejak BE di blog aku yang tak seberapa ini....


harap-harap surat cinta aku ini dia ambil perhatian oleh MR. nuffnang... huhuhu apapun tq atas rezeki yg diberi sebelum-sebelum ini... TQ NUFFNANG


4 bebelan kawanku:

Sitisifir10 said...

saya punya BE pun dah dua turun...huhuhu nak lagik..nk lagik!

ciK mOt ©™ said...

hurm...sian kat kita kan...kena tulis surat kat nuff nak minta BE...
saya pun baru anto tiket kat nuff...uhuksss

Izzatul Iman said...

sekurang-kurang nya ade lajugak... untuk blog saya langsung tak ada...dan tak tau dah camne lagi nak buat untuk adekan ME atau BE...

sebab tu bila tgk post2 citer sal nuffnang ni cambest, tapi sedih for me tak ada langsung...

@e_da said...

sisifir.. susah nya la nak dpt BE sob sob sob

Cik mot.. samala kita.. org lain berpusu2 BE nya masuk kan. jeless


Izzatul.. sabar ek.. kita pun sama.. susah gak nak dpt BE.. kempen je ada.. kita sabar ek..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah