Monday, November 22, 2010

Rasa Nak patah Kaki..

Baru masuk opis.. penat yang amat... rasa nak tercabut kaki....


Minggu ni minggu menghadapi majlis konvo tempat keje aku.. wooaaaaaaaaaaaaaa letihnya... malam nak tido pun tak lena memikirkan keje-keje yang banyak....

Pagi tadi awal jam 5 lebih dah terjaga.. mak ngan adik aku nak bertolak balik pagi.. sebab tak nak hadap jalan JAm kalau lewat keluar kat jalan MRR2... kul 6.50 diorang dah bertolak balik.. dan alhamdulillah tak jam jalan dan mak selamat sampai kul 9.45 pg td.. lega hati aku mak dah selamat sampai...


Pepagi buta gak jam 8 aku dah terpacak depan istana budaya.. tunggu budak2 student n my opismate.. nak settlekan hal baju kebudayaan...

Lama gak kat sini pilih2 baju... jam 11 settle aku gerak plak ke Jalan Tar... (pic google)


Jalan Tar (pic google)



Kat jalan TAR ni nak cari parking dekat jangan harap la.. Full every time.. parking keta jauh sket kena la menapak.. parking depan SEMUA HOUSE... jalan kaki lak cari barang kat Jalan MASJID INDIA lepas tu JALAN TAR plak.. dah settle kat situ menapak lak ke SOGO.. berulang alik je kat situ.. beli semua barang yang tak cukup. nasib bawak sorang assistant aku.. so lega sket ada gak teman berborak...

huh dah kul 3 baru gerak balik opis... rasa kaki ni dah berdenyut-denyut.. nasib baik aku tukar sandal.. kalau jadi mcm haritu pakai heel walaupun tumit rendah aku rasa mcm nak campak dah kasut tu kaki ayam je.. hahahah... tak larat sungguh.. so arini pakai sandal... lega sangat...

so majlis konvo adalah khamis ni.. sekarang tengah bz gilerr buat persiapan... harap-harap semua berjalan lancar.. minggu ni gak mesti balik lewat.. sian mika.... tu je yang aku pikir... kalau aku balik lewat nanti bila masa aku amik dia.. dia punya kejar peluk2 siap nangis-nagis.. kalau pandai cakap mesti dia akan kata "mama nape ambil lambat" heheheh agaknya la... semakin hari semakin manja... tak lekang nak dukung je plak sekarang ni.. mana aku tak rindu... haiiih la......



3 bebelan kawanku:

chugie said...

hehe..siannye die. tak pe, nanti p suh hubby urutkan kaki tu ek!

cha said...

mika anak mama, mestila manja ngn mama. huiii dah lama tak berjalan mcm akak tu, dulu itula xtvt favourite.

fikaryna said...

mika dah pandai majuk kuat2 yer..huhu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah