Monday, November 22, 2010

Weekend yang happy...

HAri ni hari cuti kat johor sempena Hol Sultan Johohr.. maka rakyat Johor happy Holiday harini ya....

Jadinya my family datang ke KL weekend semalam... my adik, mak, adik ipar dan anak buahku dtg umah.. seronoknya la hai... sayangnya abah je tak dapat ikut ada keje....

Dah lama tak tengok my niece kan alesya.... sekarang dah makin bam bam dan bulat.. dah nak masuk 6 bulan dah pun.. kejap je masa berlalu...



Family kecil adik aku.. dan hanya dia satu-satunya adik aku... dah gemok lepas kawen.. anak dia pun ikut muka dia dan debab.. tp wife dia kecik je la hai... anak dah la semangat cam tak padan tengok anak dia..hehheheh


my luvly mom dan cucu kedua kesayangan nur alesya fathiah....


Semalam kami ke taman tasik titiwangsa dan ke mid valley...




mango special kat foodcourt midvalley..nyumnyummmmm


Alesya ni dah mcm amoi la...mata cepet cam mak dia... muka bulat macam bapak dia...


lunch kat midvalley tengahari semalam....


dan yang last mestila ada gambo icha ngan mak long kan... mak aku kata kalau aku mak dia lg padan sebab sama je tembam..... hahahahhaaaa..takpela kan icha yg penting kita cute....hahahha mak long perasan!!!


8 bebelan kawanku:

ciK mOt ©™ said...

pagi...adeh...pepagi nengok mee sup, tetiba teringin lak nak makan...huwaa...nak sikit...

cha said...

takde mika...tak gemuk pun kakEda. biasa je kita tgk. icha tu gebu, pp cam pau.

eima said...

muka mamamika sama cam mak la...

Diamilikku said...

haah la ida..betul kata mak ida..sebab mama icha kurus jerk...hehehehheeh :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sonotnya cuti2 dan makan2....

noor said...

bestnyer eskrem mango tuh kalah bukit takun woooo

Murni said...

wahh..best la mika ada kawan..

chugie said...

bestnye tengok mango ice cream tu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah