Wednesday, December 22, 2010

9 Hari lag!!

Ya 9 hari lagi adalah tahun 2011.. tp aku bukan nak mention hal itu...

aku nak bgtau 9 hari lg my TUDUNG GIVEAWAY akan berakhir....

alhamdulillah sambutan agak menggalkan. setakat hari ni seramai 81 penyertaan.. nanti aku akan listkan dan korang leh check masing2 punya penyertaan yerk...

semua penyertaan rasanya aku dah review... tp ada 2 blog yang takleh aku nak tinggalkan komen tak tau la nape...

1. kaudanaku.blogspot.com
2. puterisyamiera

dua bolg ni je yang takleh tinggalkan komen.. tp takpe blog kalian aku dah senaraikan juga dalam list...

ok kepada yang belum join.. jom la.. ada masa lg daaa.......

2 bebelan kawanku:

MrS. F!zA said...

hehehe selamat menyambut thn bru yg tk lama lg..moga azam baru terlaksana w/p azam thn ni tk tercapai..ekekeke

ciK mOt ©™ said...

heheh...lupa nak bitau ritu..saya takde referer...sebab referer saya adalah blog ni...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah