Thursday, December 30, 2010

Akibat RINDU...

Ni ke cara orang ubat rindu?????????? di deranya papa dia.. hahah rasakan

Actually hari selasa mika tak jumpa papa dia... pagi dia tido lagi aku dah hantar nursery... petang aku amik dia balik umah hubby balik lewat.. malam tu kami tunggu punya tunggu hubby tak balik jugak.. tengok jam dah kul 11.. tengok lagi dah nak dekat kul 12.. call dia kata kejap lg tp tak sampai-sampai... memang dia tengah bz ada keje urgent minggu ni...


sudahnya kesian tgk mika bawa masuk tido.. makanya hari selasa tu dia tak jumpa papa dia... so semalam rabu aku pesan kat hubby tolong la balik awal.. aku kesian kat mika.. dia mcm mencari2.. kalau pintu bunyi dia berlari mcm ingat papa dia balik.. kesian sungguh...

So semalam jam 8 juga baru hubby balik sampai umah. tu pun ajku suh cepat sebab bola dah nak start... moment yg paling aku sedih tengok bila hubby buka kunci pintu umah.. mika kelam kabut bangun... meluru ke pintu.. pastu nangis esak-esak... mcm jejak kasih tak jumpa bertahun... yang papa dia boleh sengih-sengih pulak.. kesian kat anak dia... mika manja ngan papa.. kalau mama lewat balik mika takde lak nagis ek.. ooo tak aci ni.. hahah sentap di situ...

yerla ngan akau manja gak.. nak tido cari gak.. nyelit gak bawah ketiak mama dia nih.. heheheh apapaun luangkan la masa walaupun sminit untuk anak.. dia tau erti kasih sayang...





5 bebelan kawanku:

cik puan akish said...

alor tian mika...rindu papa yek....hah bile papa ade...gomoi pueh2 ye mika..jgn kasi can same mama kamu..

ehheheheheh

noor said...

alololo manjanyer mika ngan papa..
amboi duk kat tengkuk yer mika

PuteriKureKure said...

ciannye mika...~

Fieza79 said...

hadoii rindu sgt tu...sian mika

dia dh lepas kan rindu tuu..budak2 pon fhm erti rindu kan...huhuu

fikaryna said...

alolo..ciannya anak papa..mmg anak manja papa la tuh..mama cari tang tido jer ek..hehe..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah