Thursday, December 9, 2010

Uncleseekers makin HOT!!

Nampaknya blog uncleseekers makin hot. kisah beliau dengan bekas permaisuri aishah...

kes diorang dah nak naik mahkamah.. makin hot la nampaknya... kesian juga mantan Queen kita.. malu dia... byk gambarnya tersiar... semoga beliau tabah

Nak tau lanjut KLIK SINI..



8 bebelan kawanku:

[-suziey-] said...

haih tu la..kesian aisyah..malu dan aib btl..mcm psycho je kan..

eT said...

dah kene saman yer...huhu

@e_da said...

suziey...kesian kan kat aisyah... semua org tgk

et.. dah nak naik court dah

::Mamalyna:: said...

nasibler.. dah malukan mantan permaisuri...sekarang, terimalah akibatnyer..

eima said...

poyo la uncle seekers ...die tuh bkn ensem pun ..bajet baguih je lebih ...
aku tak penah tgk tv show yg die bangga kan sgt tu ...never ...
org buduh je terikut ngan org putih nk wat cite camtu ..dah tiru org putih lagi mau kecoh ..bleh blah ...

ch@ said...

orang kalau nak pemes, mcm2 cara dia sanggup buat. tak faham tujuan dia dedahkan aib seseorang. mmg ptt pun di saman.

mummysyafie said...

sian Queen ni kan..

Drama Lovers said...

kite tgu dan lihat jer la nanti

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah