Monday, December 20, 2010

Kalau tido je berjalan... kalau berjalan je ..tido..

Ha tajuk mengarut.. ni citer semalam kat JJ AU2 setiawangsa... Kononnya nak jalan-jalan pastu nak beli susu mika...

semalam kami tak bawa stroller pasal keta penuh air mineral papa bawa g opis.. berbotol-botol n tak muat nak bawa stroller.. memang dia dah boleh jalan tapi bab yang ni yang dirisaukan....

sampai JJ amik troli car ni dulu.. mujur la masa kitorang sampai benda ni ada orang pulangkan... sebab selalunya memang takde stock asik abis orang guna... rezki mika nampaknya...

Kemain suka duduk dalam tu sebab ada stereng.. dia memang suka stereng.. syokla dia.. tapi kan.. lama2 aku perasan apasal senyap....


Rupanya ini keje dia... dah membuta dah...



Dia punya perangai memang macam ni.. time jalan-jalan ni la.. dia nak tido.. kat umah punya liat nak tido.. dari pagi semalam dia bangun kul 8 kat jusco tu dah kul 4 baru la dia tido... mika mmg suka tido kat shopping mall ek...???


Dah tak pepasal kan ramai betul orang tegur.... "wahhh relaxnya dia tido"... "wah senangnya dia tido" malahan ramai couple2 yang pandang mika sampai pusing kepala.. pastu sok sek sok sek.. heheh.. tengok gaya dia tido camtu gaknya.. sudahnya pulangkan troli tu.. aku dukung la sambil membeli barang... gilir2 ngan hubby.. aduhai balik umah terasa kelnguhan tangan tu... boleh tahan walaupun cinonet je.... mika.. mikaaaaaaaa


Entry bukit merah menyusul nanti ya...


12 bebelan kawanku:

ch@ said...

ahahaha comel betul. sekarang kalau jln kat shopping mall, jarang bawak stroller. sebab oni tak suka duduk dalam. dia suka jln. kekadang tidur gak bila kena dukung.

eima said...

cam ne la die senang sgt tido camtu...

Sitisifir10 said...

ekekekeke....mcm org tua terlena dalam kete plak :P aduis, bab berdukung yang tak tahan den tu...miss my sling...huhuhu

Zaidah said...

bleh nyenyak plak dia tidur tu....

IdaShah said...

camni sng papa n mama nak beli barang

eida..nanti bg saya banner or coding html blogshop eida. bole sy paste kat sidebar.e-mail kan idabgc@yahoo.com

dya adriza said...

alolo comeynya adik ni hehe. tu la boleh plak dia tertido dalam tu, so cute~

Fieza79 said...

ahaa..senang tido sguh...senang je nak bersoping brg, si kecik dh tido..tolak je stroller tu mana aje..hehe

noor said...

sng jer mika nk tido...gud boy
cute lak tuh tido dlm benda tuh
nmpk gayanyer sng ler menyoping ek hihihihi

cik puan akish said...

comel ok dia leh ttetdo dlm troli tuh....snng jugak mika tdo time jln....kalo dadif...emmmm...selagi boleh...dan slagi tak balik umah....dia sengkang bijik mate...sampai berair2....

@e_da said...

cha..
paling tak larat bilatido nak didukung tu..lenguh tangan omak apak eh...


eima..pasal diatak tidoseharian..ngantuk sangat

sitisifir..gaya org tua tido kan...


zaidah..dah penat sgt

idashah..kalau bawa stroller senang gak nak nyopping


dya..tq dik...

fieza.. tak sampai hati lak tgk terlentok camtu..dukung gak...

nor... kalauboleh nak suh dia berlari2..hehehhe

Papa Bear said...

my son pun camni. kalau kat rumah, puku; 2 pagi pun masih lompat sana sini... masuk kereta 10 minit boleh tido pulak...

http://kisahberuang.com/

adianiez AIDA said...

comel nyer dia tido...
sweet!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah