Wednesday, December 22, 2010

Sambungan genting

Lepas makan kitorang sambung lg ok... rugi dah bayau RM60hengget 2 org tapi tak main semua yg ado di situ....


Kita naik sampan ni plak... 2 family je 1 sampan.. kami memilih duduk di belakang.. mika seboleh2 nak g kat papa dia..

lepas tu kami naik naik train ulat lak.. yg jalan slow leh lalu luar dalm tempat tu... punya la panjang beratur ... yg ni hazab sket... dengan mikanya pulak time tu gak la nak tido.. mama n papa gilir2 dukung mika tau....


setengah jam gak nunggu.. mika lena gak.. dapat naik train kepala kat papa kaki kat mama.. nyeyak betul...


dah habis naik ulat turun bawah saje tgk tempat spiderman ni.. hubby nak naik.. tapi tak best takde geng.. nak ajak aku.. mintak mahap lerr. takdenya ku naik.. gayat dan penakot.. ingat lagi dulu naik buaian laju tu.. aku jerit2 kat atas mintak nak turun semua orang gelakan.. wat malu jek.. tapi serius aku seram gilerr rasa nak mati je atas tu.. ehheheh


si kecik babyku ini tetap tidoooooooo


dah petang.. kami pun cari surau... lepas semayang asar baru gerak turun nak balik..


cuaca suram2 mendung jek.. gerimis petang tu.. banyak lg permainan yg kami naik ada yg tak masok gambo.. byk sgt dah...

Balik tu tak terus balik ada sambungannya lagi... ehhehehehhe tungggu ek...


8 bebelan kawanku:

mummy_ayu said...

best nye gie genting..lama sgt nak tak gie sana...bila la nak gie nie..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

bestnya, cantik2 semua gambo rajin terjah sana sini, sian mika penat ek...sampai tertido...

mummysyafie said...

dah lapan tahun tak naik genting..last pergi waktu honeymoon lepas kawen.hihihih...lama giler kan

ZuHa BuDak KamPunG said...

wah best ye g genting... da lame x g.... uhuhuhu...

Ya ALya said...

genting di hati ya....

SSulieana said...

amboi mika sedap tido, cuaca sejuk ye tu yg best tido kan...

EiJa ZaQuaN said...

senangnye mika..lepas penat main terus tido..kalo anak eija ni mesti 2-3 kali round main..igt lagi dulu bw dia g genting x jemu2 dia main

eT said...

teringin nk p main snow kt genting...ngeee

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah