Thursday, December 23, 2010

SKT...SKT....SKT

Setiap hujung tahun benda yang aku paling malas sekali wat benda ni la..leceh, lagi2 lak nak ingat keje setahun.. dah la mcm2 program..mana yg aku tulis selamatla..yang mana terlupa kira halal je la..... tapi dah prosedur buat je la....

Sepatutnya kali ni semua isi dalam HRMS je kan..SKT online... ahhh kat opis aku server bukan laju dan senang nak tembus web tu..mana yg nasib bagus dapatla masuk online... bgtau kat bos tenet slow..makanya isi gakla manual... mcm selalu... malas dan tak koser aku nak nunggu dia loading bertahun... maybe ramai sgt yg tgh nak masuk web tu...


Ini meja kat umah..bukan di opis ya.... hahah aku bawa balik siapkan untuk nilai staff bawahan... kat opis dah buat sikit..sambung sket lg kat umah.. Bos dah bising2 suh hantar..

Lega dah siap dah..benda ni buat aku fenin selagi tak siap.... huhuhu bosan gak bab nak memikir ayat tu... lebih baik bagi aku melukis ke apa..hahahah



5 bebelan kawanku:

Wansteddy Tales said...

my opis baru guna sistem hrmis. sngt pening nak2 ble server asyik2 hang hahaha... selamat mengisi SKT. moga2 markah kita tgi thn ni.. :D

ch@ said...

hahaha... cian akak ku ini, bertabahla kak, selagi berkerja. tahun depan akak cetak siap2. bila sampai waktu, akak print out je. kekeke.

aZuRa AhMaD said...

guna manual ka...kat opis kena isi HRMIS gak..dah la laman web lambat...mmg pening dgn HRMIS ni...peg penilai pertama pon lom sah skt dgn penilaian prestasi

noor said...

kena cr mood nk buat..mood lak tak mari2 nih....adoiiii la

n!da said...

hhoho. saye da isi skt!
^^

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah