Friday, December 24, 2010

Tiba-tiba Aku lucky - Tak masuk bertanding pun

2 hari lepas.. Skynet (pos segera tu) call aku kata nak hantar barang.. dia tanya ada sesiapa kat rumah tak.. aku kata hubby ku ada.. sebab dia buat keje kat umah haritu... tanya budak skynet tu.. hantar barang apa.. dia kata tak tau ada bungkusan dari ASTRO...

masa lepas cakap ngan budak tu aku pun ingat maybe gift kecik2 je kot.. so ignore je la..

tapi sekali Hubby aku MMS

Wahh dapat hadiah ni.. back packer dan CD muzikal P ramlee...


Tak tengok lg pun CD ni.. mika asik layan kartun jek.. ahhaha

Ni la surat ASTRO tu katanya sebab langgan learning Channel ...pastu diorang buat lucky draw..walhal aku takde isi borang apapun atau jawab soklan diorang tetiba nama aku terpilih sebagai SPECIAL PRIZE WINNER.. alhamdulillah rezki tak terduga.. thank you Allah...thank you Allah.. (nyanyi mcm maher zain ek).. syukur..

pssttttttt : Astro mcm tau2 je i nak makan angin tahun depan.. langkawi n Sabah tunggggggggggguuuuuuuuuuu




13 bebelan kawanku:

ciK mOt ©™ said...

tak aciiiiiiiii ...nak jugak..

ch@ said...

nak FM dari Sabah, takde lagi ni. =)

IdaShah said...

rezeki hujung tahun tu

Ya ALya said...

kirim FM langkawi....nak kirim banyak ni....t ya bg duit tau....inform je t bila nak g tau....

rezeki dapat hadiah tu.....

Ya ALya said...

kirim FM langkawi....nak kirim banyak ni....t ya bg duit tau....inform je t bila nak g tau....

rezeki dapat hadiah tu.....

Ya ALya said...

kirim FM langkawi....nak kirim banyak ni....t ya bg duit tau....inform je t bila nak g tau....

rezeki dapat hadiah tu.....

Fieza79 said...

best nya adiah dtg tnpa di dugaa..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah rezeki tu, untung nya dpat kan...tahniah k

Zura said...

kalau ada budak mmg susah lah nk layan c.d sendiri..

n!da said...

rezki mika n mamanye la tu. hehe

mummysyafie said...

alhamdulilah..rezeki terpijak..

noor said...

congrats mama mika
huhuhuhuuh xdapek pon..xlucky wehh..

EiJa ZaQuaN said...

wah btol2 rezeki n bertuah..bestnye..tahniah :D

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah