Wednesday, January 5, 2011

Baju Hadiah Contest

Weekend yg lepas lepas.. mama n papa bawa mika jalan-jalan ikea.. mama pakaikan baju yang untie Allyani bagi sempena mika menang MOMENT WITH NEWBORN BABY CONTEST . Actually sebelum2 ni pun dah pakai.. tapi tak snap.. seluar tu mika tak pakai lagi la untie sebab seluar tu panjang n besar sikit.. mika ni kemetot sikit.. maybe bila besor sikit baru leh pakai.. apapun tq untie allyani..


sedang elok dah ngan mika baju tu.. Dia sibuk sorong toli makanan..


tak mau duduk stroller.. meraung nak kuar...

round2 dalam ikea.. susah nak kawal.. sib baik ada belon...boleh la duk diam...


Belon bentuk heart mika dah terburaikan...

ada kisah masa g ikea.. aku n hubby terpisah.. sesat .. aku cakap nak amik barang jap.. suruh dia tunggu.. dia ni kalau menunggu bukan duduk setempat.. dia jalan2.. haa lepas tu aku cari semula tak jumpa.. yang lagi best handfon aku abis bateri.. orang punya la ramai.. aku rasa aku 4 kali round tempat yg sama cari dia tapi tak jumpa.. rasa nak nagis dah.. nak je aku g kaunter suruh announce.. hahaaaa tu last choice la tu sebab dah buntu.. muka dah merah ni .. nak nangis ke nak marah ke..

lama gak la berlegar2.. last aku tunggu je kat jalan keluar.. dalam hati mesti masa tu dia dah tunggu lama mesti dia pun bosan cari jalan keluar.. nasib baik jumpa.. masa jumpa tu.. hmmm masing2 pot pet pot pet la.. hp aku pun satu masa tu la nak abis bateri.. geram betul...

moralnya : nak kuar jejalan mana2 pastikan hp tu bat penuh ya.. serik dah.. huhuhu


7 bebelan kawanku:

noor said...

mika mana sluar dia..sepasang ari tuh kan hihihi

eT said...

cantik mika pakai baju tuh...
kacak sungguh..:)

cik puan akish said...

kite pon slalu kene cenggitu...soh dia tgu jup..tgu la setempat..neh dok jln sane sini...

tp kite bukan batt abes...hp kite pade en.hubby..bengang!!!

eima said...

hahaha aku pun slalu jd cam tu ..mmg aku hangin la ...
geram tul ...

nUR_rOsALiNdA said...

Hehehehe~ tgk enviroment dah tau kat IKEa... :)

MrS. F!zA said...

weeee...sebijik baju darwisy..haitu beli RM35 tak silap..mahai jgk la ek dpt hadiah contest.. berbaloi

@e_da said...

noor.. seluar dia beso dr mika.. lum leh pakai


auntie et.. tq

akish.. samala,.. kdg2 hp kat dia pun haru gak kan..


eima.. bila jumpa tu rasa nak marah ke apa ntah tak tau kan...


linda.. tgk deco ek dah tau...


fiza... tu arr berbaloi gak dpt free.. heheheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah