Thursday, January 6, 2011

traffic jam tanpa sebab

Pagi ni memanh syahdu sejuk kan.. yang aku ni dah bersiap2 kata dalam hati, jap g la turun masih gelap.. sekali tengok jam rupanya dah nak dekat 7.30.. rupanya kat luar tu mendung dan hujan.. dalam umah tak perasan...

dari umah jalan okay lagi.. masuk MRR2 kat taman melati dah mula jam... aku syak maybe ada eksiden kot biasanya hujan2 ni...


pic google.. jam dan gelap...


lama gak la.. hmm memang punch kad merah la ni.. dah nak buat camno.. redha je la.... lama gakla bila dah naik bukit dah nak dekat gombak aku tengok laaa... takde apa2 pun.. jem sebab nak naik bukit ke (bukan tinggi pun).. hmmm apala diorang ni.. lepas tu elok je lancar... mm nak laju pun tak guna.. dah memang lewat dah pun...

jeles tul tengok mika ngan hubby berselubung balik lepas susbuh.. mama gak yang dah kuar menyuluh jalan nak gi keje.. eeeeeee tak aci betul... anak bertuah tu tah kul brape la bangun.. kalau hari minggu kadang2 kul 10-11 pun boleh jejak tu... syok betul dia tido...



11 bebelan kawanku:

ch@ said...

hahaaa, oni kena keluar sama ngan mak dia, kot tak mmg tak berhantar la. mrABi pun dlm selimut lagi. syok owh.

@e_da said...

tu arr jeles tul tgk diorg berpelukan.. cian oni pepagi meredah sejuk ek.. heheh

ciK mOt ©™ said...

fuhh...lagi dahsyat...

Amy Syaquena said...

Jem pagi-pagi buat kita emo je kan.. tak suka terperangkap dengan kesesakkan lalu lintas...

noor said...

aku pon lambat waaaaaaaa
jem dr simpang umh

eT said...

huhu...pagi2 ramai yg mengeluh jem..:p
sabar3...

@e_da said...

cik mott.. kalau ada sebab tak ler marah benor

amy... mmg tetiba jd hangen ek..

eima said...

dasat nye ...tu yg aku taksanggup berulang KL putrajaya dulu... gelap subuh dah kena gerak ....

eima said...

dasat nye ...tu yg aku taksanggup berulang KL putrajaya dulu... gelap subuh dah kena gerak ....

adianiez AIDA said...

traffic jem memang buat org marah!!! bad mood!!!

n!da said...

punch card saye pn merah jgk hari ni. haihh! susa betol la.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah