Thursday, January 13, 2011

Blom raya lagi daaaaa

saje mama test kan mika baju beli masa jcard day aritu... dah kata sepasang 1o hengget.. berbaloi2.. kain pun elok... cotton. masa nak raya aritu beli baju melayu dia di JJ juga material yang sama ukuran sama tapi RM39.. masa jcard ni dia jual murah lak.. cuma takde pilihan warna la.. stock mana yang ada je..



yang ni lulus... boleh pakai untuk tahun ni. tapi kalau sama tema color la.. kalau tak pun takpe boleh pakai bila-bila.. tambah koleksi baju melayu dia...


suka dapat baju baru... pandai melawa.. dah cantik mula la tunjuk kasut nak kuar umah....


yang ni sayang la... baju ok.. suar lak sendat (sendat ngan pampers .. heheheh).. warna sangat la berkenan sebab sedondon baju mama... takpela mama simpan tak pun hadiah kat sape2 nanti...

11 bebelan kawanku:

MrS. F!zA said...

ensemnya mika dgn baju melayu.. sepuloh hinggit?wah bestnya kalo tak blh rembat utk darwisy sekali.. cantik je nengok..berbaloi2x

noor said...

untie suka color purple...
ank buah xmuat yg beli ari tuh huhuhuhu

mummy_ayu said...

wah..nie boleh buat baju raya cina.he he he..dua2 pun cantik color dia...

Fieza79 said...

cute nya mika berbaju melayu...tp cpt je kan tak muat sb jrg2 pakai...bl nak pakai kan sedar2 dah tak muat...

eima said...

yg lastu aku suka sbb leher teluk belangan ..selesa je aku tgh mika pakai .... aku slalu tgk mak pak org lain pakai ank diorg bau melayu utk tido ..pepagi comey je ..

bun_nee said...

mika dah nak raya dah,.. hehhe

Natalia said...

segak nye anak bujang ida n ajoi nehhh berbaju melayu...nth bila la auntie ley jumpa mika eyh..:))

alyyani said...

awalnye mika raya. ehhehe... lepas ni mama tak pening dah. ikut theme baju melayu mika je la. :)

cik puan akish said...

ensem boi!!!

nnti raye dtg umah anti yah...=)

Diamilikku said...

pewot dia boolat2 la ...auty geram....aisy dah kurus kering der...risau akak

Cik Jue said...

hensem boy...
pandai aje posingnye...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah