Friday, January 14, 2011

Debaran Peserta

1stly nak minta maaf buat semua orang ternanti-nanti.... Result TUDUNG GIVEAWAy sy tak kuarkan lg... maaf sangat2 ya...

Tajuk ngalahkan AJL je ek.. hahah

senarai nama dah siap sedia...


menanti di potong dan di pilih oleh si cilik terunaku..


Insya Allah resultnya awal minggu depan ya...


rasanya nak update hadiah dulu baru umum kan.. insya allah kalau sempat snap hadiah.. semua dah ada kat umah.. cuma tangan ni lambat sket pulak nak snap.. ehehhe will update later...


16 bebelan kawanku:

ciK mOt ©™ said...

huhuhu...ramainya...

Fieza79 said...

sure dh tak saba para peserta tu...

EiJa ZaQuaN said...

wah ramainya peserta..

mika jgn lupa pilih aunty ye..hehee

e.l.i.z.@ said...

wahhh ramainya peserta!

CahayaCintaIlahi said...

huhu tak sabar tak sabar ngeee ;)

Fara said...

fuhhh..moga ku ada chance ler..hiiii

eima said...

tak pe aku tgu ....
nama aku listed tak ... ari tu kan missed

alyyani said...

uuuu ramai tu, gudluck semua!

Cik Jue said...

jue tak sempat nak masuk tapi tolong berdebar

Gieyana said...

wahh..byknya peserta..gd luck utk semua..:D

Zura said...

ramainye join...berpaper2..

ch@ said...

hahaha, aku yg berdebar kak.

nanakimie said...

hehe..sapa lar yg bertuah tu ye:)

Sricahaya said...

sapala yg bertuah tu...

ariasmin said...
This comment has been removed by the author.
kakyong said...

siapakah yg bakal bertuah ni..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah