Tuesday, January 18, 2011

siap sedia...

ni lerr kotak ajaib yang menentukan nama pemenang TUDUNG GIVEAWAY.. hehheh


guna kotak kasut je..dah takde idea nak bubuh kat mana..boleh la kan...



semua nama siap dah digunting....

malam td mika takde mood nak buat cabutan...

meragam sebab demam... tapi mama paksa gakkk

patutnya nak umu dah ni...

nama pemenang dah ada....

tp cable kamera lak wat hal ilang ..

so sabar ya... insyaAllah aku cari n inform pemenang cepat..

jangan marah tau....

i mc minggu ni... sekeluarga tak sihat....


7 bebelan kawanku:

kakyong said...

berdebar menanti..

kakyong dah klik ur heartbeat, nanti klik2 kat blog kakyong yer....

eima said...

wahh tak sabo ...kekeke

chugie said...

siapa lah yg menang tu agaknye ye.

Fieza79 said...

byk keroje nya tu nak umum sape pemenang...hrp2 cpt2 la setel kan tu haa dorang dh tertunggu2 tu...hehee

cik puan akish said...

ala...yuyunk mika demam kah....mam obat yah.....

fikaryna said...

skang nih musim..yg pntg makan ubat utk elak melarat..take care ya!

noor said...

wah suspen nih hihihih

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah