Tuesday, February 1, 2011

Bau apa yg best bila bangun pagi....


celik mata mesti cari dia...

mesti kiss dia..


biarla busyuk masham ke


sesungguhnya bau itu paling nikmat sekali nak dihidu



heheh

nak tau apa...











bau budak busyukkkkkkkkkkk masham nih....

dah kul 11.30pagi baru bangun...

malam kul 1.30 still tak tido...

kalau sekolah sok janganla camni.. haru mama.....

10 bebelan kawanku:

cik puan akish said...

ye metol..

walau musyuk..masyam..hancing...

itu juge yg best utk dicium..

=)

mika...cny nih g ane????

eima said...

cMam aku jugak ...
sedap kan mau masham anak bila bgn pg ..
aku suka sgt ...

fahim pun sama dah tak reti tido awal dah ..asek nk tido larut malam je....

yatie chomeyl said...

sama lah kita, bau busyuk dia berpeluh2 la plg best utk di cium hehe

nursalwa said...

btul3.. bau masham nie ar yg kiter cari pagi2 kan.. memang sangat menggilai bau masham ini.. hehehe

Zue AnnaLeeya said...

setuju... wlupon bau air liur basi tp totap shedapppp... hahahaha....

Mrs.Ira said...

mmg best cium bau masyam2 baby..sedap je kan?hihihi...

nba-Nur said...

Salam.. Lewatnya Mika tidur.. erm kalau hari hujan memang sedap kalau sambung tidur..hehe

ch@ said...

mikhail bantal busuk mama, bestkannn? kiss sampai dia rimas dan celik mata. hahaaa.

ardinihumaira said...

hehe...
bau 'cedap' :D

EiJa ZaQuaN said...

hehe..betol tu bau bdk busyuk masyam ni mmg best..
eija pun suka cium zaquan bila dia nyenyak tido..cium la byk kali pun dia x sedar2..hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah