Tuesday, February 1, 2011

Lunch Berdua


Menu tengahari ni... kari kepala ikan merah, ikan goreng dan sayur goreng .. simple jek... nak abiskan stock dlm fridge.. nanti nak balik kg senang.. takla biar lama dalam tu...


hidangan simple..


sayur letak soo hun..mika suka sgt




kepala ikan merah


papa request nak ikan goreng...


tengok 2 beranak ni lunch berdua je.. dahla memasing dah siap sedondon.. merah...
papa siapkan mika sementara mama masak kat dapur.. bila diorang makanmama bersiap mandi... papa nak ajak kuar jap lg...

lauk mika ikan goleng..hehhe pepandai amik sendiri... makan sampai kenyang okeh.... opss lupa mika ada lauk dia sendiri... lupa nak tepek...

jap lg papa ajak g tgk movie.....ho yeaaaaaa setelah sekian lama tak gi..dan 1st time bagi mika..taktaula camana ragamnya...hihihi..kalaudia melalak dalam tu keluar la gamaknya..

8 bebelan kawanku:

ch@ said...

wah besarnya ikan mikhail tuuu, macam mana nak ajar dia suap sendiri ye kak? oni still lagi kita suap, sebab rasa mcm tak kenyang je dia suap sendiri.

Mieja@Amiizaa2001 said...

tomeinya mika....pandai ambik sendiri yer...auntie nak cikit boleh? :):)

AisHa said...

makan kat rumah gak yg puas hatikan hasil air tgn sendiri:-)

cik puan akish said...

waaaahhh...pandaila mika mkn sndiri...

bnyk lak tuh.....

haila hai,,,,dadif mmg tade la nk mkn bnyk segitu...

=(

AyuArjuna BiGoshh said...

nampak sgt sedap...nyum nyum

fikaryna said...

mika..anty ryna tgk..datang seleranya..huhu..

ardinihumaira said...

pergh suhun tu lama betul dni tak makan. terliur :D

EiJa ZaQuaN said...

wah sedapnya..
simple ke..siap ada kari kepala ikan tu..
@a_da ni mesti pandai masak kan..
tgk menu kat sini selalu jerk sedap2..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah