Thursday, February 10, 2011

Cuci keta sendirian

Dah tak tahan tengok kereta yg comot... bawa kawan-kawan g lunch ke bfast malu rasa.. nak suh hubby tercinta lambat lerr.. bz sokmo....

petang kelmarin dah janji ngan hubby nak g hantar cuci keta after work.. tp kul 4 lebih call dia .. dia masih lagi kat PUTRAJAYA ada meeting.... waaa harus lambat balik ni... call2 semula tak dapat walhal dah berjanjian bagai...

elok sampai selekoh melawati tengok jam belum kul 6... tengok CAR WASH tu mcm kosong tak banyak keta.. memberanikan diri jek g singgah kedai tu....

jarang dan dah lama aku tak g cuci keta sendiri sejak kawen.. dulu bujang2 biasa la.. g sendiri jek gamble...

dah kawen kan manja.. all everything kalau leh nak buat bersama atau nak harapkan hUbbY.. kat sape lagi nak bermanja kan.. mak abah jauh... kahhh tak sedar diri dah tua....


kelihatan kereta sedang di lap... aku lepak kat kedai minum berdekatan.. waaahhh mcm biasa jek buat camtu.. pertama kali tau..


boleh lak aku order air apple ni.. duk sorang2 sambil tunggu kereta tu dicuci.. tempat cuci keta tu pun mcm takde sedia kerusi tuk menunggu je.. aku pun dgn ntah kenapa boleh lepak minum sesorang camtu.. bila ckp kat hubby cam pelik dia..

sesekali kita kena INDEPENDENT gak kan.. kalau semua nak harap kat laki.. nanti semua tak reti.. sekali sekala boleh la... Boleh buat sebenarnya.. manja je lebih.. khekhekheeeee

9 bebelan kawanku:

EiJa ZaQuaN said...

sib baik ada kedai minum..xde la bosan sgt..hehe

mmg sesekali kita kena independent..
tp kadang2 laki ni bila dia tau kita bole wat sendiri..
dia pulak amik kesempatan... suruh kita wat sume sndiri..huhu..

bun_nee said...

saya selalu cuci kereta samapi tertido tunggu... hahaha

http://aniesandyou.blogspot.com said...

tolong cuci kete anies bleh? ;-)

ch@ said...

tapiii memangla kan, tempat cuci kereta mesti dekat dgn kedai makan atau pun pasaraya. saja nak ngabihkan duit lebih dari sepatutnya.

teratai said...

ohh seronok juga sekali sekala independent! terasa 'bebas terbang mcm burung!'

alyyani said...

heheh cam sama je kita, tak penah cuci kete sendiri. masa bujang je berani. berkilat kete ieda tu dari sini :p

Zyash said...

Singgah pertama kali disini...

Jom Beriadah Menaiki BUGGY RIDE di TAMAN BOTANIKAL MELAKA

ardinihumaira said...

dni lak tak penah cuci kete hehehe ;p

noor said...

wah sdp sambil minum jus apple....kete ku pun berabuk x basuh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah