Tuesday, February 8, 2011

Tunggu Hadiah GA Sampai ya..

1stly nak say sorry sangat-sangat beribu ampun ya sebab lambat pos..

dengan kes aku yg huru hara kuar masuk spital kinik aritu.. nak pos sebelum raya cina.. tp nanti takut ramai yg cuti panjang tak sampai lak kat tangan korang...

nak bg puas hati dan yakin aku pos la lepas raya cina.. jangan serik tau join GA aku...

ni la hadiah yg tak seberapa tu.. sudi sudi kan la terima ya...


4 hadiah saguhati dan grand prize

sampul paling besar tu untuk REFFERER TERTINGGI... Jieda..

ini no tracking sekali aku attach kalau tak sam[pai korang calling2 la abg posmen ya...

eima : LE11 253 069 7MY
Syu : LE11 253 068 3MY
izan : LE11 253 067 0MY
Fara : LE11 253 070 6MY
Jieda :D12 504 565 0MY
Eimi : LE11 253 066 36MY


ok.. lepas ni insya allah ada GA lg atau contest suka suka.. tunggguuuuuuuuuu... heheh


tunggu hadiah korang esok lusa sampai la tu.. hihi

8 bebelan kawanku:

ciKmOt said...

eh nama kita ke tu...hehehe

Lovely Bella said...

waaa bestnye kalo dpt kan.. x pnah dpt GA..

noor said...

bestnyer dpt adiah saya punya ada tak...? hihihi

Zura said...

masa nielah jasa abg posmen di hargai...hihihi...

yangbaik said...

tunggu juga tapi tak kan sampai... sebabnya tak menang... hehehe. tahniah kepada yang menang... gud luck

nba-Nur said...

Bestnya kalau diri sendiri yg dapat hadiah2 tu..

nba-Nur said...

Bestnya kalau dapat hadiah2 tu..

azura samsuddin said...

beshnye dpt hadiah

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah