Tuesday, March 8, 2011

7 mac = 1 tahun 7 bulan = 19 bulan

semalam 7 Mac..

genap 19 bulan..

sorry mika mama tak sempat update...

semakin hari rasa semakin singkat je masa..

dan rasa semakin mengejar usia... hahahah merepek


lihatla anak bujang saya....

mcm budak besor kan...


hari jumaat punya citer.. aku tak sempat hantar sebab terlewat

so bila papa dia hantar mika akan pakai baju pelik2 la jawabnya..


hubby MMS kat aku ari jumaat tu.. kul 11 pagi

"papa nape mika pakai baju melayu g nursery? "

" ala mama.. kan hari jumaat"


kahhhhhhh... lawak la papa ni.. si kenit tu bukan tau semayang jumaat pun..

mereka berdondon pakai baju melayu merah ni.. kelakar pun ada...

apapun semoga mika sihat dan bijak okeh...

alhamdulillah dah nak salam dengan org... dah pandai buka kasut sendiri bila balik umah..

tau bila di suruh duduk.. dan semakin faham apa yg mama cakap...

luv u sayang...

**********weekend ni dan weekend minggu depan mama terpaksa tinggalkan mika.. mama kena kursus ... ni la perkara yang mama paling tak suka.... papa .. bila mama leh bersara awal... hahahhah verangannn @#$%^&*(

12 bebelan kawanku:

bonda dadif aka akish said...

alor..ensem bangat!!!

eima said...

haha nampak besar mmg dah .. tp tang puting tak leg blah ..
kompom jd cam fahim dah 2 tahun 5 bulan tak tinggal lagi puting ...hahah

MrS. F!zA said...

beza tk jauh jgk..darwisy dh nk msk 1thn 5bulan..

Nad @ MamaZakwan said...

alololo...comeynye dia...! :)

Zaidah said...

comel betul anak bujang mama...zai pun tak suka gie kursus...menci...

Diamilikku said...

memang nampak big boy..tapi bab puting tu yang tak boleh tahan..duk kat mulut jer...hilang hensem tau mika

Fieza79 said...

aduhh tang puting tu..teruss potongg la mika..hehe

ch@ said...

sungguh memikat hati la dia. tu botol tu nak hantar ke mana mikhail. pandai papa pakaikan baju ye.

nieda said...

comelnya mika pakai baju melayu

alyyani said...

sedar tak sedar, anak2 membesar cepat je kan walaupun sentiasa depan mata kita. huhu... mika comel, sebelah pegang botol susu, kat mulut ada puting lagi :)

Ann said...

selamat ulangbulan ke 19 mika. ensen sungguh pakai baju melayu. ;)

yatie chomeyl said...

aah lah mcm budak bear la mika pakai baju melayu tu..tp puting tetatp tak tinggal kui3x

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah