Tuesday, March 8, 2011

Masak depan TV


Orang basuh pinggan dia sibuk duk usung jug ngan tudung saji ke depan...

panggil suh letak semula jangan harap la dia nak letak balik...

dia selalu tengok apa yg mama buat dia tiru...

tutp mainan yang kekononya makanan...



tuang air.. tapi dlm jug isi mainan...




tergolekkan lak tudung saji... macam2 la mika.. nanti nak jadi chef ke ni? masak2 sedap2 untuk mama k....


******hancur plan hujung minggu ni nak g wedding roomate aku dulu.. baru tau pagi ni... kena kursus sabtu ahad adalah perkara yg paling aku bengang.. huhuhu sabo je la






8 bebelan kawanku:

ardinihumaira said...

ololooo leh wat menantu ni ;D

Murni said...

mika tolong mumy tuh..

eima said...

huhu ...
jgn mika pi amik mende tajam sudah la

mummysyafie said...

dulu time kecik² mmg selalu gak main tudung saji ni. sumtimes isi menan kat dalam tu..

Nad @ MamaZakwan said...

mika nak masak ape tu mika? hehehe
anta kt aunty sket ek ^_^

bonda dadif aka akish said...

ahahahha...tak taula nk cakap eda..

same la dadif...suke benor maen masak2...tak paham sungguh!!!

dadif & mika...mmg same hobi mereka..

Diamilikku said...

sabar je lah eida..dah nasib badan..keje gomen sokmo kursus kannn....

EiJa ZaQuaN said...

hehe..bdk2 mmg cepat belajar kan..
ni msti sbb mika selalu tgk mama dia masak..
itu yg tiru kunun2 dia tgh masak..bijak2..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah