Wednesday, March 9, 2011

Mika Muntah-muntah

Mika demam dari semalam.. memula batuk-batuk je pastu muntah..

ingatkan muntah sebab batuk..

Tapi malam td 2-3 kali lepas minum susu je muntah.. lepas minum susu je muntah....

nape ek...

pagi td aku dah siap nak g keje nak hantar dia..

lepas minum susu muntah lak atas baju keje aku.. aduhaiii...

takleh jadi...

g keje lewat... hantar dia g klinik dulu... merengek lesu je dia...

doc check kata demam je.. perut dia mcm kembung ... tu yg bila minum je angin naik terus muntah balik... doc tu mcm ala kadar je check .. bg ubat tahan muntah.. tgk harini camana

nampak td dah ok... aku pesan kak ana.. kalau muntah lg suh call aku bawa g pusrawi lak petang ni...

risau... dah la lusa nak g kursus.. camana ni.. dah la takleh excuse sebab KP ada skali... hmmmm pening risau.. serabut dah kepala...

doakan mika cepat sembuh ya... tq all..

******meeting

10 bebelan kawanku:

ch@ said...

betulla tu kembung gaknya kak. letak myk yuhyi la kat perut. mikhail boleh punya. oni pun sesema sikit. demam rindu abi kot.

alyyani said...

alahai, muntah tu sebab perut masuk angin la tu. nia penah kena jugak. hope mika cepat sembuh. dah la ieda pun nak outstation kan.

bonda dadif aka akish said...

alalalla..mika demam mau beso yah...

takpe....mudah2an mika cepat semboh..mamam obat yah sayang....

=)

Ted said...

moga cepat sembuuhhh ye mika sayang

Fieza79 said...

alorr rasa cm tk best je kan tgal anak dlm keadaan cmtu..tk sng je hati ni satu hari...moga cpt sihat ye mika..

eima said...

ye ke ...
kesian nye mika .. klu demam tak muntah ok ..klu muntah sakit idung die semua... cepat sembuh ye nak ....

Murni said...

muqriz pn klu dmam mcm tuh gak eida klu bru lpas minum susu batuk2 mesti muntah..
Harap2 mika cpt sembuh take care eida..

bobhandburry said...

Kesian dia muntah2... semoga sehat2 slalu pas ni.. great blog by the way ;)

zu
http://www.zuwairiaiman.com

isya said...

get well soon mika..

Gieyana said...

risau tue Eda..rs nya kalau bw Mika jumpa Paed br ok..normal klinik nie bkn pakar sgt kt kanak2 kan..moga Mika x da apa2 n get well soon k..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah