Wednesday, March 16, 2011

BENGANG

Semua nak berlaku time yang sama...


aku sedang BUNTU...
kenduri cousin aku .. dah planning lama.. anak makcik aku yg pertama kawin.. waktu aku kawin makcik aku bersusah payah tolong segala bagai.. so anak dia kawin takan aku nak wat dek jugak kan.. no no i taknak jd kacang lupakan kulit...

dah plan awal mintak cuti.. so sok lusa aku cuti awal mau balik kg.. sebab sabtu adalah hari kenduri..

TAPI....

Sabtu (sampai hari rabu) aku kena g outstation ke Terengganu.. -tak boleh tidak melainkan ada alasan kukuh surat tunjuk sebab pada HR.. -aku bukanla org jenis suka ingkar..

esok balik kg.. jumaat balik sini.. ahhh kesiannya aku.. dah la laki aku tengah bz.. aku kena balik sendiri.. masa bujang aku selalu drive sendiri balik BP.. takde hal.. dah ada anak ni tak tau la boleh ke tak.. tpi aku cuba jadi WANITA BESI.. aku buat kalau aku nak.. tak kira la.. dah semua lari dr plan asal..

aku sangat pelik nape diorg ni suka buat hari weekend!!!!!!!! alert la sikit memenda camni.. benci.. benci.. benci.. sakit hati.. tapi aku tetap tak derhaka walaupun benci aku tetap kena PERGI...

apakan daya kala ini aku bukanlah durian tapi aku adalah MENTIMUN........... daaaaaa



lega ...luahan perasaan!!!!




6 bebelan kawanku:

MRS. K said...

durian sedap lol!

ardinihumaira said...

hehe sabo je la kan :)

bonda dadif aka akish said...

alor tiannye...kene berkejar sane sini..

takpe..mommy mika superwoman kannn...

super mommy jugaks...

=)

Murni said...

Harap reda skit lpas buat luahan rasa hee..
HATI2 memandu yee..Eida balik ngan mika ja ka..

Sidratul Muntaha said...

wei..
ikhlas wei.
pahala tu..
huuh
tarikh napas...
hembus..
pahala membantu walimatus urus tu..
takde sape nak bag free2...
btw,nak buat camner kan ari minggu.
ate dah minggu ni bebudak coti sekolah weih..
mudahan ko jadi wanita besi!
chayok!chayok!
insyaa Allah...

Gieyana said...

susah kan..x pegi kan ingkar lak..kalau sy pon mesti berbelah bg..moga Ieda buat decision yg terbaik..penat tue nk drive srg2 balik gk kan..:D

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah