Monday, March 21, 2011

LIVE from Taman Tamadun Islam terengganu

sabtu malam dah sampai sini. Stay kat chendering. Now attend symposium 3rd Asean textiles traditional. Maybe rabu atau khamis baru balik. X dpt nak update gambo coz update guna hp je. Lappy x bw.

Mika kat umah ngan hubby ngan opah dia. Tp report dr hubby mika sgt sensitif, moody je. Dgn opah pun dia xnak. Smlm hubby keje. Mak mertua duk calling2 je. Sebab mika mengamuk me.nangis sgt lama. Tak mahu dipujuk. Akhirnya hubby balik umah nak keje pun x senang hati. Sudahnya hari ni hantar nursery tp meragam gak bila hubby tinggalkan menangis meraung.

Nampaknya dia nak ngan mama n papa je.

Aduhai sianya anak aku. Balik ni kena cuti spent time dgn dia nampaknya.

Rindu anak ku.. Cepatla hari rabu. Huhuhu

4 bebelan kawanku:

bonda dadif aka akish said...

ala tiannye mika....rindu pade mama + papa ye..

sabo ye....

ida..tabahkan hati ye...

fuadnis said...

alahai siannye mika..mesti akak tak senang hati kan..huhu....

Diamilikku said...

sabar ye ida..akak selalu rasa gitu kalau kena gi outstaion..huhuhuhu...

kakyong said...

owh.. mika kena tinggal dgn mama yer.. takper.. lesson baru ni.. bila jrg berenggang gini lah.. mcm anak2 kakyong..

jemput singgah ke kakyong.com

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah