Friday, March 4, 2011

PUTU BAMBU WORLD

Mesti ada yang panggil putu BULUH kan... tapi sama je pun bambu tu BAMBOO bermaknanya buluh gak kan...

kuih feberet aku nih... semalam balik lalu kat wangsa melawati nampak org jual ni.. stop jap n beli ... nampak cam menarik.. pekerja pun siap ada uniform..

pakaging pun tip top.. siap ada stiker... senang nak contact if nak order banyak...


1 paket ni RM2.50



disediakan sudu sekali... selalunya kita tengok warna putih kan.. haa yang ini kaler hijau.. warne feberet ku jugak... maybe letak perisa pandan.. lg yummy nampaknya...

see.... sangat menarik.. gula dalam pun dia guna GUMA MELAKA.. dah sememangnya sedap.. balik umah rupanya ada gak org yg minat kuih ni... MIKA... suka dia makan kuih ni.. cumanya aku tak bagi la dia makan kelapa tu.. orang kata cacing lak kan.. heheh bila sikit makan sedap pulak.. harusss beli lagi... hihihi...

sape yang dekat2 wangsa maju or wangsa melawati tu boleh la beli.. nak tunjuk jalan pun tak reti... tapi dia jual tepi jalan je.... sangat YUMMMMMMMMMMMMYYYYYYYYY

6 bebelan kawanku:

Jue aka ibu FarisYah said...

jue pun suka..nanti kalau datang arae sana boleh pi beli..memang worldlah

cik ewun said...

wahh akk kiko pon sukaa laa :)

*azni* said...

wah,macam sedap je putu tu..

yatie chomeyl said...

meleleh air liur..weekend ni nak godelk2 resepi putu bambu lah...kalau rajin leh try buat

bonda dadif aka akish said...

cer,,kaler ijo..tak penah lak jumpe....

=)

ch@ said...

1st time nampak warna hijau, biasa putih. teringat kat kuih melaka pulak.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah