Wednesday, April 20, 2011

Hadiah birthday dari sahabat

Hari ni entry hadiah sesaje nampaknya...

mcm la ramai benor bagi hadiah..

takla saje je.. menghargai pemberian sahabat...

yang kenal di alam blogger sahaja..

jumpa pun tak penah... hari-hari kami

bersua tanpa wajah
berbicara tanpa suara

camtu la ibaratnya...


rabu lepas dapat parcel ni...

rasanya dalam hati takde order apa2.. nape ada parcel plak..



hati memberontak nak tau apa isinya.. janganla sang katak.. hihi



suspen ni... siap ada potongan kertas...


ya itu dia isi di dalamnya...


sekotak coklat homemade yang cantik... sampai sayang aku nak makan.. hehehhe

di order oleh cha sebagai hadiah lahir aku.. di blog GEEJAA lalu di poskan pada aku..


thank u to my dearie cha aka ummioni.. mehla singgah blog dia yg pencinta hijau seperti aku juga..


cha yg chomel. ... (sorry akak curik gambar mu dik) opss bukan anak dara tau.. anak dah nak masuk 2.. tp muka awet muda... hihihi.. tq tau cha.. appreciate it!!!



.

3 bebelan kawanku:

ch@ said...

hahaaa, sama-sama kakak. tu je mampu diberi as memory. tunggu la hadiah lain2 nak beri kot terbuka hati. kekeke. siap ada entry, buat orang sebak aja.

MrS. F!zA said...

terharu kan? org sggup bli dan pos.. blog geejaa tu kwn opismate kita.kekeke

bonda dadif aka akish said...

alalalalal.....cuwitnye....=_

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah