Monday, April 11, 2011

Sangat JELES Okeh!!


Ada sape rindu budak ni tak???

makin kuat merajuk..

pandai macam2...

notty...

dan paling ketara...


makin manja yang amat...

takleh salah sikit terus meraung..

pastu asik nak berkepit..

balik kampung ngan atok nenek susah dah gak nak lekat...




muka notty...



Sesungguhnya terlalu banyak cerita nak dicoretkan...

kalau la ada PA atau Secretary yang mempu tolong tuliskan apa yang ada di minda aku ni alangkah bagusnya...

simpan lama2 takut basi..

nak tulis kat sini tak cukup tangan kaki rasanya...

tengok blog orang lain berupdate aduhaii seronok je baca...

nak karang di blog sendiri memerlukan kekuatan mental sebenarnya.. hahahah

intro dulu.. percutian lengkap kami sekeluarga.. seronok sangat dapat berkumpul semua..

walaupun keluargaku kecil bilangganya.. tapi kami sangat bahagia...

cukupla apa yg kami ada.. tidak terlalu ADA-ADA.. tp kami tetap bahagia.. hahah

alangkah indahnya kalau mereka ada dis sisi sentiasa..


nantikan kisah kami di puncak... bukan Cameron hihgland tau...



nanti mika tolong ceritakan ya... :)



9 bebelan kawanku:

SSulieana said...

ye acik su rindu la kt mika...hehehe...lama x baca citer pasal mika...

ardinihumaira said...

ulppp rasa nak baham stroberi tu :D

MrS. F!zA said...

bestnya cuti2 di bandung ye??

ct N honey said...

anak2 yg nak membesar mmg cam tu lah perangainya...tapi yang itulah nanti menjadi kenangan terindah kita...

eima said...

tak pe aku tgu next entry ... mika makin ensem la ... mata menten bulat

ZanaNordin said...

amboiii mikaaaa
panajang muncung dia

tu sure kat genting highland kan..
kat sana pun dah ada strawberry park..
masa we'll pergi last year...baru buka park tu

bonda dadif aka akish said...

betol!! rindu same mika...lame tak nmpk muke dia...

=)

ch@ said...

mikhailll. pandai betul dia buat muka macam tu. memang nampak ke'noty'an nya tu. takpe mikhail, noty itu cerdik dan cergas :)

Amiizaa2001 said...

bestnyaaaaaaa gie genting.........cute sgt mika:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah