Friday, April 1, 2011

Tak sabar Nak tunggu MALAM...

hahahaaaa..

Tajuk jangan double meaning tau....

Hari ni sungguh memang rasa kenyang jek walaupun tak makan...

dari semalam dah teruja....

siap kemas2 umah bagai..

nak tido pun paksa mata sebab tak sabar nak tunggu hari ni..

SEBAB..

MAK NAK DATANG....

seronok sangat..

mak, abah, adik, adik ipar.. alesya.... nak datang rumah aku...

petang ni bertolak .. malam maybe sampai..

esok kami nak ke GENTING... nak bawa icha & mika.......

seronoknya.. bukan mudah nak berkumpul semua nak g jejalan sesama

yang paling payah nak bawa jalan adalah ABAH.. teramat susah.. sebab dia tak suka berjalan2 sgt...

minggu depan aku dah nak fly bawak mak makan angin.. hehhehe

semuanya tak sabar..

semoga semua yang di rancang akan berjalan lancar....


** tadi dah g beli lauk nak masak petang ni.. nak g beli durian gak balik keje nanti.. makan ramai2 baru seronok... adik aku tu kaki durian.. dah siap sms order durian kat kakak dia ni.. ewahhh. ewahhh... takpe mereka punya pasal aku sanggup apa sahaja.. sebab mereka adalah orang2 kesayangan aku....




2 bebelan kawanku:

MrS. F!zA said...

bestnya opah mika nk dtg..mesti smgt nak sambut kan..

ct N honey said...

kalau dpt berkumpul satu keluarga mmg seronok,banyak cerita nak dibualkan...tak perlu lah tunggu raya baru nak berkumpul kan....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah