Monday, April 4, 2011

Tengok kelas AF live!!!

Demam AF dah bermula!!!

aku takde la fanatik sgt AF.. sekadar tengok just suka camtu je...

semalam g jusco nak beli barang dapur sket..

tengok2 ramai orang berkerumun kat tengah tu..

rupanya tengok KELAS AF!!

masa tu adlin aman ramli tengah mengajar...

masa jalan nak masuk tu pun perasan Cikgu Fatimah jalan nak kuar balik...

apalagi tengok gak la..

lokasi kat JAYA JUSCO AU2 setiawangsa ya.. ada sesape nak tengok leh la ke sana..

hari2 dia punya kelas mmg kat situ..

ni dia bilik kaca.. kelas di saksikan oleh orang ramai.. tapi takde la dengar suara...



orang keliling semua boleh tengok.. maknanya semua gerak geri mereka diperhatikan.. all out glass dia punya dinding.. event diorang nak korek idung ke apa memang kena perhati la... ehheheh

8 bebelan kawanku:

noor said...

camnerlah kan duk dlm rumah kaca tuh...segala grk geri org nengok...mau malu kalau xblajo btl2 hihihi

fazilzura said...

makin ramai le mengdik2 tu nnnt

eima said...

huhuh dasat nye ...

tp aku tak minat AF ...
jusco AU tu pun tak penah pegi ... kekeke

[-suziey-] said...

ooo skang ni dia buat style camtu ke? xde dh akademi yg best2 tu ek?

Diamilikku said...

harap2 takde lagi lakonan pura2 student AF...belajar le betul2...kurangkan la drama tuh..kang duk amik kesempatan plak org boleh tgk duk bercouple2....aishhh ...

PuteriKureKure said...

teringin nak tgk. hehe.

mummysyafie said...

satu hari nanti nak gak pegi sini..nak tengok live..

ch@ said...

hujung minggu gerenti ramai punya. gila ah, memang kena sumpah dek orang kalau asyik main je macam ni punya kelas. langsung takde privacy. tandas dia cemana eh? kikikiii.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah