Thursday, May 5, 2011

2nd celebrate my birthday

mengalahkan budak-budak aku kan.. nak celebrate birthday 2-3 kali... kang nyampah lak org tgk... ahahahha ni saje2 ngan bebudak opis lerrr tak plan pun .. kebetulan ada 3 org yang sambut sama bulan april.. so decide saje2 just nak makan-makan...



my fav cake.. bluberry choc dr kedai kek KINGS.. sedap .. tak manis sgt

our birthday... 2 of my opismate a.k.a my staff... kak yus(tudung hitam) n maziah (baju merah)

aksi kekonon jek.. hahahah saje2 suka suki.... malu pon hadooooo dah tua2 pun nak tiup2 bagai... sape lg nak buat happy kalau tak diri sendiri

makanan sampingan adalah KFC... kos kongsi sesama hasil buat keje... harus diraikan bersama...


alkisah kedai kek lupa bagi pisau.. pakai pisau potong sayur pun boleh.. hahahhahah


aku yang merasmi memotong... hahah overrrrrrrrr




abiss sudah.. part nama tu sayang nak potong.. hahahahha.. sila amik nama masing2 bawa balik yek......


Bulan 6 birthday my hubby... bulan 7 birthday mak... bulan 8 birthday mika.. bulan 9 birthday abah.... berderet tiap bulan ni... ayokkkkkkkkkkk....  apa hadiah mau beli ni... huhuhuhu



7 bebelan kawanku:

Ema Mokzima said...

wah..sedapnya.... best la... nak sikit... happy birthday.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki amin...

alyyani said...

wah, tak habis lg celebration rupanye. tp officemate ieda ceria2 semua. :)

fazilzura said...

wah syok tu dpt makan kek banyak kali ..

bln 5 ni x sabo nak makan kek beday kuuuu yehuu

MRS. K said...

meriah sambut ramai2..

eima said...

wahh..besh nye....

aNaYaNa said...

hepi bdayy..bulan 7 my bday sme mcm bday mak akak..:)

n!da said...

hooho. taun ni mika umo bape taun?

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah