Thursday, May 5, 2011

Si tembam mak long...

Sape lagi kalau bukan anak buah kesayangan aku ni... 
darah daging aku gak kan...

rindu benar rasa kat dia...
next week mungkin balik kg  baru jumpa...

 anak cina sesat... semakin bijak.. dah tumbuh gigi 4 btg.. dah pandai babai..


suka sangat perhati abg mika main.. tp abg mika tak bape geng ngan icha.... dia nak kawan ngan lelaki jek...

gambo terkini adik aku MMS.. sudah pandai sikat lambut.. heheh.. mcm pandai jek ya.. tp bijak la sebab tau dah kat mana nak guna sikat tu....


tak sabar nak cuti next week.. ada wesak day kan.. mau cuti lama sket.. cepat isi borang.. kuikuikuii nak balik kg kenduri alesya punya birthday.. kejap je dah setahun budak ni.. bulan 8 ni abg mika lak  jejak 2 tahun.. huhu...

5 bebelan kawanku:

zura_habib said...

comel sungguh!

ch@ said...

comelnyaaa. tersenyum melebar. time ni Oni sombong, dia tengok orang macam nak telan. ha'a la kita lupa ada wesak day, kita pun nak cuti jugala time tu nanti.

aNaYaNa said...

ololor..cam korean pun yer nih..someeellll..

eima said...

huhu abg mika pilih kawan ....
tgu icha besar rasa nye br die mau kawan sbb nanti icha sama ganas ngan abg mika kot

zaidah said...

comel betul dia sikat rambut....memang macam anak cina rupanyer....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah