Friday, May 6, 2011

Selamat Hari Lahir buat 2 orang sahabat UNIK ku..

Tak sangka... 
dan tak jangka... 
semuanya terjadi dengan kebetulan
(sebenarnya mlm td nak wish kat fb br perasan 2 dua ni lahir tarikh yg sama)

2 orang sahabat baikku...
yang amat rapat ketika ini...

lahir pada hari yang sama...tapi tahun je berlainan

6 may 2011  hari lahir kamu berdua

Selamat hari lahir buat 2 orang sahabatku....

semoga Allah limpahkan rezeki dan kesihatan yang baik buat kamu berdua....




Cha umi Oni

happy 27 yrs birthday


cha & oni yang comel





Noor ibu aiman.. 

happy 32 yrs






Noor ibu aiman yang cute




2 sahabat aku ni amat UNIK sekali...



Noor... dia kawan opis aku walaupun lain department......banyak persamaan dalam hidup kami... dia pernah keguguran dan mempunyai masalah yg sama dengan aku.. ... kawan makan lunch... kawan jalan2.. kawan holiday.... kawan sembang.. yang paling penting kawan shopping... kami sekepala.. punya minat yang sama.......kawan tempat mengadu susah dan senang..... punya instint yang sama.. sehinggakan beli tiket flight holiday pun leh sama tarikh walaupun tak rancang.. semua dengan kebetulan yang menjadikan banyak persamaan antara kami.. dan yang paling unik kami nikah tarikh yang sama, tahun yang berbeza... setiap tahun kami raikan hari yang sama..... semua kebetulan... kuasa Allah kan....


Cha a.k.a syasya.... kawan yang unik..  kawan alam maya... sebab kami tak pernah bersua.. permulaan sebagai sahabat blogger kerana anak kami hampir lahir hari yang sama.... tapi oni pulak yang kuar dulu... suka colour hijau sama dengan aku.. anak sulung dr 2 beradik.. pun sama mcm aku..... kawan sembang setiap hari.. kawan tempat mengadu kalau tension... tempat sembang kalau sunyi... kawan yang sedia mendengar omelan dan rintihan..... kawan yang kreatif sering memberi hasil tangannya pada aku... yang paling unik.. kami tak pernah bersua.. dengar suara sekali je dalam telepon.. tapi kami rapat seperti kenalan lama... rasanya tak sampai setahun lg kita kenal kan cha...


semoga persahabatan kita kekal sampai akhir nyawa..... aminnnn'


pendek kata 2 org sabahat aku ni mempunyai banyak sangat persamaan dengan aku.. semua secara kebetulan... hebat kan KUASA TUHAN....

4 bebelan kawanku:

ch@ said...

serius, mengalir air mata kita kak, taktau dah nak handle macam mana ni. rasanya hari ni akan menangis terharu. biasanya kawan rapat ni memang macam kembarkan? bila nak jadi semuanya kebetulan. terima kasih kak, menjadi the best sister in my life, one day kita pasti bersua.

eima said...

semoga cha & Nor dimurahkan rezeki & panjang umur...

Zura said...

heppy bday tuk kwn2 eda...:)

noor said...

waaaaaaaaa...terharunya ada entry spesel for me..
gumbira + sedih sumer ada nih..tqtqtqtqtq ida..yeah mmg tepat tuh yg ptg sekepala lg2 bab nyoping menyoping nih heheheeh..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah