Wednesday, May 4, 2011

Jamming anak-beranak

 Weekend

lokasi : Opis papa
mika & papa


Si kecik beria-ia mengetuk.. yg papa layan lagu sendiri.. hahah aku hanya geleng kepala....









papa layankan mika lagu ntah apa-apa... tp kan mika paling suka lagu ana rafali.. "kalau berpacaran"

sure dia berjoget dengar lagu tu...


     semakin rancak.. sampai tercampak2 kayu stick tu mika kerjakan.. hahhaha comel jek tgk 2 beranak ni jamming.. tp lagu apa jangan tanya... belasah jek.....



InsyaAllah akan cuba asah bakat mika main drum.. nampak gaya mcm minat..

9 bebelan kawanku:

MrS. F!zA said...

hikhik syiok tgk gaya mika..mcm pro drummer.. ekekeke

darwisy tak kira lgu apa pon wp lagu india semua dia joget..haihh

ch@ said...

kalau kita ada kat situ mau kita gelak berguling tengok stick mikhail terbang. i'm proud of u mikhail.

aNaYaNa said...

kelasssss mika main drum..sok2 jadi retis neh..he3..

Orang Kampung said...

hahaha. boleh buat album tu.. msti laku.. hahaha

bonda dadif aka akish said...

ahahah...kiut aje si mika nih..=)

fuadnis said...

hahahaha..nak tergelak bila terbayang kayu stick tu sampai tercampak..kih kih

eima said...

besh nye ...aku pun teringin tp mahal kelas muzik ni ...huhu

[-suziey-] said...

wohooo pemain drum cilik tu sgt bergaya la..hehe..bakal menjadi team jamming ngn papanya..

hyazz said...

kecik kecik dah pandai men drum...mika mika

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah