Friday, June 17, 2011

NORA ELENA episod AKHIR

Kepada sape yang tak dapat tengok episod last tadi..mesti tertanya-tanya kan.. meh klik bawah ni

KLIK BAWAH NI k..

http://live.tonton.com.my/noraelena/

Lega...nasib baik happy  ending..kalau tak rasa nak g belasah je yvonne tu.. dah orang taknak main cara kasar lak...


Memang berderau jantung aku masa dia konon2 buang  baby dari tingkap kereta.. terjerit la juga... hahahha...nasib baik patung jek....kahkahhhhh


tapi memang boleh jadi gila kan..baru bersalin orang dah culik anak... dah la dia tulis situ spital puchong..dan-dan terfikir ada lagi ke kes orang hilang baby kat spital kan.. maybe peratusannya kecil kot... rata-rata bilik baby semua hospital kawal ketat kan...


teringat lagi pengalaman bersalinkan mika  di spital PUSRAWI..mika susah gak tetamu nak jumpa..sebab masa tu tengah HOT kes H1N1..sape nak tengok pun kena tengok dari luar cermin kaca  bilik baby je..nurse akan tolak tepi cermin..kalau ada  ramai tamu memang nurse tak bagi ambil..bimbang dijangkiti.. lega jugala kita kan..anak memang dikawal  rapi... alhamdulillah... hospital lain pun  mesti mcmtu juga kan..


tapi kalau kes menyamar mcm yvonne tu mungkin juga terjadi 1 dalam 1000 kan..mintak dijauhkan  la..




apapun NORA ELENA best!!!lagi..lagi happy ending..... yezzzzzzzzzzzzza


8 bebelan kawanku:

nanakimie said...

suka ending dia,hehe..comel sangat anak diorang kan sis:)

ajumohit said...

tulah eda, menjerit ni ingatkan sad ending, hubbby jeling je hhhehe...lega bila endingnya memuaskan hati ini

AyuArjuna BiGoshh said...

beshkan..sib baik hepii ending hik hik

eima said...

ending die tak brape besh la... mungkin sbb adaptasi longgar kot....
tak suspen pun...sbb aku dah agak tu patung ... takan la baby tak nangis lapo ... dr pg sampai mlm kena culik...klu tu baby betui lagi aku hangin sbb tak logik ....

sape driver ivonne tu .. tak nampak muka pun ....tak besh la gitu

ch@ said...

hahaha, mestila happy ending. skrg ni jarang ada cerita bad ending. kalau nak kena baling buatla cerita sad ending. takpun ending tergantung. mmg sajalaaa.

bonda dadif aka akish said...

hepi ending....!!ai pon suke....

tp mmg agak fanatik ngan watak seth tuh..awww!

Fieza79 said...

ending yg best tapi kalau dipanjang kan sikit lg episod tu lg best kan...

mmg seram dgn kes culik bayi ni..mula la terfikir dan risau yg bukan2...

Diamilikku said...

tak best sebab bila time ending macam cepat sangat nak habiskan..patut kasi la thrill lebih sket lagi..baru syiokkk

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah