Friday, July 15, 2011

Nak cari daun SEMAMBU kat mana???

Kat mana nak cari daun semambu ni??? ni pic dar blog INI 
ada ke jual kat mana2 area KL ni..
atau umah sape2 ada? 


my MIKHAIL kena chicken pox a.k.a cengkering


mlm td ada bintik air dah naik..

pagi ni papa dia jaga.. 
petang ni aku half day nak bawa dia ke klinik
dah demam pulak dia..

doakan mika cepat sembuh k.. daaa

13 bebelan kawanku:

eima said...

eda kat putrajaya byk ....
nk tau kat mana call aku ...
0129220376 @ 0388846592

@e_da said...

eima tq sangat2.. ni ada kawan opis suh amik kat umah dia.. kalau takde gak eida call iema ek.. anyway tq tau

SSulieana said...

ala sian mika...cepat sembuh ye...eda jgn lupa bg minum air kelapa kasik sume keluar...

http://aniesandyou.blogspot.com said...

musim chicken fox skrg ni..sian mika

Kerana LiverpoolFC episode 1

bonda dadif aka akish said...

la..dah kene ke...cpt baek ye mika...

fazilzura said...

kalau kt cheras pun banyak .. selalu nye daun ni kt tepi2 jalan area2 perumahan pun banyak ..

ZanaNordin said...

alahai, zana pun tak kenal daun semambu nie..
leh ubat chicken pox erkkk

fuadnis said...

kak eida..sekarang kat hospital swasta dah de vaksin utk chisken pox la..gomen tak pasti..

Intan & The Boys said...

mika cepat2 sembuh ye nak. cian dia...

zaidah said...

semoga mika cepat sembuh......amin...

Zura said...

alahai sianye mika kena chicken pop..sementara xde daun tue mandikan dgn air berasla eda..

Nur-nba said...

Hope Mika cepat sembuh..

Unknown said...

sape ada tau kat mane ada jual daun semambu area pt raja ne?sy bru kne chkn pox n,sangt2 gatal..help

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah