Saturday, August 6, 2011

Nak hadiah??? Capture viewer NO 100 000

STICKY MODE SAMPAI ADA YG MENANG

Ada sesape nak Ole2 dari SABAH
lusa kami sekeluarga nak fly ke Sabah
insya allah ada rezki nak share sesama kawan2..


caranya mudah sahaja.

print screen Number viewer yang ke???

100 000

ada juga orang sudi nak intai blog ni kan.. tq all


ini number yg ada sekarang..

dah print screen emailkan ke shinbi3@gmail.com..
seorang pemenang terpantas akan di pilih
hadiah.. tunggu kami balik sabah.. :)






number tak lama dah tu.. silap2 belom sampai sana dah ada penang.. hihihi

11 bebelan kawanku:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

10 000 or 100 000?


Sayang, you'll never walk alone!

eima said...

hehe ..aku ni ...

Intan & The Boys said...

dear, tambah lagi satu 0 ye. 100,000 kan?

nanakimie said...

10000 ke 100000 sis?

SyUhAdA said...

bes nie..
nak join laa...
slmt brcuti ke sabah..

Diamilikku said...

leerrrr...akak kat sabah dah skrg...:)

noor said...

ida 100,000 rasanya heheheh tertinggal satu kosong

kakyong said...

wah.. kena skodeng sini selalu nih... ;)

fazilzura said...

wahhh sonok nyeeee...

* aci dak belikan FM

aNaYaNa said...

nakkkkk ole2!heehehe

ch@ said...

huh mmg tak la. melawat pun sehari sekali je :p free tak boleh ke? hahaaa.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah