Monday, August 8, 2011

Happy 2 years my SAYANG.. 07/08/20011

 Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.... Syukur .... 
kurniaan Anugerah paling bermakna dalam hidup aku....
tiada ungkapan yang terindah untuk semua ini... Terima kasih Ya allah..
Anak kesayangan cinta hati mama & papa sudah 2 tahun..



 Semoga anakku Muhammad Danish Mikhail Menjadi anak yang cerdik, mendengar kata, berguna dan soleh yang boleh mendoakan mama dan papa kelak..... Lahir mu membawa nikmat hidup yang paling indah dalam hidup kami..

2 tahun lalu.. 11.13 pagi = 07/08/2009
Bilik pembedahan Hospital Pusrawi menjadi saksi
Keluar mengikut tingkap.. heheh
Penuh dugaan dan rintangan mama lalui untuk mendapatkan kamu seorang.. 
Mama redha.. kerana segala kepayahan itu Allah telah balas dengan kemanisan yang ada hari ini..

Gelak tawa, jerit pekik, tangis sendumu semua menjadi penghibur hati mama
walaupun malam td hampir menangis mama kena gigit sampai lebam dengan kamu.. notty!

Walau apapun mika tetap buah hati jantung mama...
Tiap hembusan nafasmu adalah nyawa mama...


 Mama buat pre celebrate birthday kat umah mak tok malam minggu aritu...
kalau ada rezeki maybe nak celebrate hari raya ke2 nanti kat umah mak tok
ramai sket sedara mara boleh datang...
lepas berbuka kami raikan simple untuk diall
just mika n alesya..


 dah pandai tiup Lilin.. adik icha pun teruja



 Part ni kelakar.. lilin dah padam 1... 1 lagi tak padam2... yg si kecik tu dah kenyang cuit kek masuk mulut.. hihihi..





 bukti icha dah kenyang... hihihi




Simple deco.. comel kan belon ni...


kek simple tp sodap bluberry coklat..


Walaupun simple yang penting mika n icha happy...


19 bebelan kawanku:

lelamaisara said...

Happy besday ayis mak cu..moga jadi anak yg soleh,pintar n dimurahkan rezeki...

lelamaisara said...

Alesya tumpang menyibuk je ea.hehe

http://aniesandyou.blogspot.com said...

happy belated birthday mika musyuk!

lelamaisara said...

Happy birtday ayis mak cu

alyyani said...

HAPPY 2ND BIRTHDAY MIKA. MEMBESAR JADI ANAK YG SOLEH YE. NGAM BETUL MIKA DGN ICHA TU KAN. SYOK JE TGK :)

Fieza79 said...

hepy besday mika..

alahai sweet nya part sorang tgh tiup lilin...sorang lg tgh cuit kek heheee...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

happy bezday sayang..
moga jadi anak yang soleh buat mama dan papa ok..panjang umurmu serta dimurahkan rezeki

MRS. K said...

hepy besday mikha

fazilzura said...

HAPPY BESDAY MIKA...

semoga menjadi anak yg soleh tau .. (samo le cm abg akil , kuor kut tingkap)

bonda dadif aka akish said...

mika musyuk!!!!!

hepi besday....whoaaa....kek cekelat yg setappppp....

muge jd anak yg soleh ya anak......

Mrs.Ira said...

hepy birthday buat mika..peluk cium dri auntie ira dari brunei..

yatie chomeyl said...

happy 2nd besday mika

ajumohit said...

Hepi besday mika, kamu pon bulan 8 ye, smg pjg umur n dimurahkan rezeki ye

ch@ said...

HAPPY BIRTHDAY Mikhail.
Comella dorang tu, baju mikhail pakai sama dgn baju Oni. Hahaha.
Icha tu mcm org dah besar, nampak mmg boleh geng ngn mikhail.

Amiizaa2001 said...

happy birthday mika..muahhh muahhh dari auntie:)

SSulieana said...

Selamat hari lahir mika...semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki...amiiinnnn

Diamilikku said...

:) so sweet gambar2 simple celebration nih

kakyong said...

hepi besday buat mika..
beza 1 hari jer dr Anis. tp Anis dah 4 tahun ari ni

Cik Puan*PIE said...

dh beshar ank bujang kak ida kan.comel je muncung dia tu ha..hehe.smoga mika pjg umur, murah rezeki n jd ank yg soleh.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah