Wednesday, July 13, 2011

Selamat Hari Lahir Mak ---<@ 13/7/2011

 13/7/1957 - Selamat hari lahir mak
---<@
harini genap 54 tahun usia mak

Semoga panjang umur, murah rezki dan diberi kesihatan yang baik..
& happy selalu...

today tak dapat nak celebrate.. sebab mak kat kampung hanya iringan doa untuk mak semoga mak sihat selalu... birthday call 12 mlm ngan mika.. pagi td pun morning call lg...

Emak 1 saje dalam dunia tiada gantinya.. sayangi dan hargailah semasa hayatnya ada

my mum with icha

aku buat suprise pos hadiah dan kad je kat mak.. semalam g POSLAJU..
harap2 sangat la harini sampai.. biar bebetul sampai suprise di hari birthday dia..


kad simple




hadiah yg aku pos semalam.. kad dan hadiah di dalamnya
kek choc moist aku buat.. (heheh)
sehelai blaus, 
sehelai kain pasang
dan kerongsang..

last minit g cari hadiah. sib baik ada yg berkenan.. beli2 balik balut n terus pos.. harap sgtla sampai harini..

Luv my Mak... huhuhu winduuuuuuuuuuuu

9 bebelan kawanku:

ajumohit said...

Slmt hari lahir Dan dimurahkan rezeki auntie

eima said...

wahhhh ...mak eda nanti mesti hepi kan ....
buka² ade kek hasil tgn anak sendri ...

Diana @ bilakukatacinta said...

slm kenal..hehe..

semuga mk awk dipanjangkan umur n dmurahkan rezki

noor said...

slmr hari lahir makcik..moga makcik pjg umur, mrh rezeki....jom kita g soping lg ek makcik bestttt leh geng

Farah Shamsudin said...

yerlah..ibu tiada gantinyaa..

zaidah said...

happy besday untuk mak aeda...kek tu tak berderai ker aeda bila di poslajukan...

Nens Collection said...

epi besday mak cik..
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

Fieza79 said...

hepy besday utk mak ieda...mesti terus surprise mak nanti bila terima hadiah tu nnti...

nUR_rOsALiNdA said...

Happy Birthday auntie
Semoga panjang umur dan murah rezeki..AMIN!!~

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah