Thursday, August 4, 2011

KENA SAMAN

Saje berborak ngan opismate pasal keta kena towing
aku pun saje2 gatal tanagn buka laman ni  http://www.myeg.com.my/

sekali tup tup kan...........

ni jawapannya..









nama aku ada kena saman rupanya.. 21 mei.. hari sabtu
Aku ingat2 balik.. memang tak puas hati ni.. time 12.39.. kesalahan Speeding
Pepaham jela turun bukit selayang memang la laju kan.. takkan nak drive mcm siput sedut lak nak2 jalan clear....



Adoii geram la... dah la tak hantar apa2 notifications.. rupanya dari bulan 5 aritu
kalau aku tak check sampai ke sudah tak tau...

Bila diingat balik rupanya masa tu aku kena keje hari sabtu .. sempena Menteri datang main badminton kat opis aku.. huh sangat tak berbaloi aku pegi dah la takleh claim apa.. hari sabtu masa tuk family lak tu.. kena saman lg.. phewwwwwwwwww tuhan je la tau kehangenan diri aku.. masa tu aku balik takde lalju sangat cuma aku berkejar sebab hubby kat umah tunggu aku balik nak makan tengahari.. aku balik beli lauk masa tu.. kita ni pikir suami yang di rumah kan.. sebab hari SABTU katakan.. kalau hari biasa tu lain la... ni memang masa ngan family..

takpe sabar.. aku doa supaya Allah  murahkan rezki aku supaya boleh bayar saman ni..
asik membayar saman jek!!!!.. BONUS ada ke???????????????


GERAM!!!!!!!!!!

Cer korang check korang nyer lak.. ada tak....??

12 bebelan kawanku:

fazilzura said...

hampeh betui kan .. kut ye pun nak saman aci dak diorg tu sms ke , email ke... paling bengong pun pos le surat ...

isabelle said...

alamak.suspens ni.
i nak try check gak la.
sengal betul la saman ekor bodo ni

nUR_rOsALiNdA said...

Eeeiiii!!~
Nak check la..Takut kang kita nyer nama ada...sia2 jeks x tau...

* Ada kak!!!~ Ada bonus minggu depan masuk =))

eima said...

nk bonus gak .. nk ...
saman ade .. ari tu pi tgk bola kena saman .... huh ..mencik dlm stadium pun polis nk saman tau ..sedangkan tu tanah majlis perbandaran ....eeeeeeeiiiiiiiii

Diamilikku said...

sabar sabar..bulan puasa nih kannn :) bersabar dengan ujian allah k...selamat berpuasa ida

AyuArjuna BiGoshh said...

sabar deh, bulan pose :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

geram betullkan..rasa tak berbaloi betul..

Gieyana said...

kesian kt ko..dugaan tue..insyaallah pasni bos kasi kenaikan gj..

Mamamya said...

waduhhh...mmg hangat + hangit nih...kdg2 saman ni mmg kita x jangka kan..tetiba jerk muncul....haihhh...sabar2...

p.s: sgt2 kagum dgn hasil lukisan kat n3 sebelum ni....serius!! cantik sgt2...

mamalieyna said...

confirm takde sbb tak pernh drive...ngee~

hee...takpe ada pulangannya nanti kot, mana tau ada bonus...hee~

selamat berpuasa~

alyyani said...

ada saman jugak! :D senyum je la. sendiri salah. tah apa2 je kan..

Zura said...

penah kena saman parking kat tmpat lain tp mase tue tgh keje...bengang betul..nasib baik ade org baik hati bayarkan...smpai kesudah xth sapa yg bayar...:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah